Du kan ikke få lånet utbetalt på samme dagen

Bankene vi listen på denne hjemsiden har lang betalingstid. Lånesøknad er godkjent, men det vil ta tid! Lån utbetalt vanligvis bare gjelde for sms-lån, små lån og mikrolån med lånebeløp opp til 50 000 kr. På det meste kan du låne opptil 500 000 kr med betaling for forbrukslån. Du kan ikke få lån på samme dag!

Ta kontakt med bank

Fornøyde kunder som setter pris på lån av helgen er viktig for bankerne. Derfor er de tilgjengelig for deg på begge de planlagte kjøp av uforutsigbare hendelser. De bestreber sig på å tilby vennlig service sju dager i uken. For de er det en selvfølge at du også vil være i stand til å kontakte de hvis du trenger en lån.

Deres kunde har derfor åpent lørdager 09-17 og søndager 11-17 for blant annet å motta din søknad, om nødvendig, kan hjelpe deg å fylle ut lånesøknad og også planlegge tilbakebetalingen. Hvis du støter på en situasjon hvor du trenger penger utenfor deres kontortid, kan du søke gjennom deres nettside og de vil ta din søknad dagen etter, på kundeservice åpningen. Du kan ikke få lån på samme dag!

fullstendig søknad

Send en fullstendig søknad

Det du sikkert vet nå at en ufullstendig søknad må være ferdig. Derfor, ta en ekstra titt før du sender inn din informasjon slik at all informasjon er korrekt. Dette gjør at gode forhold for god behandling og utbetaling av din lån i helgen.

Långivernes timer

Vi lister kreditorer som kan betale penger til kontoen din, men du kan ikke få penger på kontot samme dag. Vi har listet opp de gangene du bør holde et øye med å låne penger og få pengene betalt inn på kontoen din. Selv om ikke alle långivere er åpne i disse tider, er det alltid minst en utlåner, kan du slå til.

Hvis du vil at betaling, kan du sende din søknad før 18 pm å ha et større utvalg av långivere å velge mellom. Flere populære långivere er åpent til 18-19 på hverdager, mens noen er åpen frem til 21.

Kreditorene som er mest populære når det kommer til utbetalinger er Ferratum som er åpen til 17 pm på hverdager og betales til bankkontoene til Nordea, Handelsbanken, Swedbank og SEB. Euroloan er et annet populært kreditt leverandører som kan tilby utbetalinger sju dager i uken til Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea, Danske Bank og Swedbank.

Hva du trenger å vurdere

Selv om du prioriterer en lån, bør du fokusere på långivere lån forsyning, lånebetingelser, effektiv rente og totale lånekostnader når det gjelder å velge en utlåner i behov av penger. Selv om du ikke mottar penger så skjer vanligvis overføre neste bankdag.

Velge en kassekreditt eller lån?

Nesten alle långivere som låne penger tilbudet enten små lån eller overtrekk til sine låntakere. Med lån, har du en klar åtbetalningstid du trenger å holde styr på, og ofte lånet må betales tilbake innen 30 – 90 dager, avhengig av størrelsen på lånet.

utbetalt

Kreditt-konto er en mer fleksibel form av lån som ikke har noen faste gjenværende vilkår. Du søker om en kredittgrense, og deretter gjøre et uttak på hvor mye penger du vil bruke. Etter den første måneden du betale enten tilbake hele gjelden eller delbetalar til en viss prosent av gjelden (rektor + renter). For det meste vanligvis trekking være et billigere alternativ når vi snakker om lån som skal tilbakebetales innen 90 dager. Med den fleksible lån skjemaet slik at det blir enda enklere å unngå purregebyr og morarenter, så du kan en del-betale lånet på hver faktura.

Arrangør forholdet

Les utlåner lånebetingelser før du tar en lån. Hold orden på effektiv rente, modenhet og hva som gjelder for sen tilbakebetaling. Mange av lånene ovenfor er kalt högkostnadskrediter hvilket betyr at den effektive hastighet overstiger referansehastigheten med mer enn 30 prosentpoeng. Slik er dette lånet kan være en risiko for din personlige økonomi. For support, ta kontakt med budsjettet og gjeldsrådgivning i samfunnet.

Impulslån – Mikrolån på dagen?

Det kan finnes forhold som forårsaker risikoen kunne øke med lån i helgene og alternativer til såkalte mikrolån på dagen. Vi anbefaler deg å tenke gjennom både én og to ganger før du tar et lån, slik at du ikke gjør noe utslett. Også tenke gjennom hvorfor du er lite penger, og hvis du virkelig trenger å ta en lån. Impuls kjøp er ofte kjøper ett angrer, og det gjør ikke ting bedre hvis du tok opp et lån for å finansiere impulskjøp. Og husk å aldri låne mer enn du kan betale tilbake.

Høye renter!

I sammenligning med en større personlige lån er lån betydelig høyere rente. Hvis du vet at du er utgifter som gjør at du må ta mer lån i overskuelig fremtid er en lån med høye renter er ikke den beste veien å gå tur, så vi anbefaler deg å i stedet tenke på å forsøke å ta et forbrukslån med lavere hastighet.

Smålån med betalinger på dagen?

Selv om utlåner ikke har betalt på din bankkonto som betalings kan likevel oppstå som du har penger (ikke-ferie ukedag). Vi går gjennom de beste alternativer til såkalte smålån på dagen, ganger at av Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB og Danske Bank hvor søknaden må være godkjent og undertegnet før tiden oppført nedenfor.

Utbetaling på helgen

Ordinære personlige lån aldri betalt ut i helgen, men det er bare små lån (også kjent som sms lån) som har helgen utbetaling. Som vi berørt ovenfor, må du ha din bankkonto i samme bank som vi bruker (Handelsbanken eller Nordea), ellers kan de ikke gjøre en overføring til din personlige konto, er lån med betaling i helgen derfor ikke mulig. Men du får pengene dine i kontoen din før 13:00 neste virkedag hvis pengene må overføres til en annen bank, som Swedbank, SEB og Danske Bank.

Selv om du kanskje ikke tro det, er det mye mindre å ta lån i helgen , noe som gjør det kort behandlingstid og vår kunde kan alltid koble til søknaden din.

Enten du tar lån i helgen eller på en ukedag, bør forholdsregler ikke låne mer penger enn du kan betale tilbake. Kontakt oss dersom du vet at du ikke vil være i stand til å tilbakebetale lånet i tide, vil vi gjøre vårt beste for å finne en passende løsning.

Utbetaling kveld

Noen ganger kan det være nødvendig å låne penger selv om natten, såkalte kveld lån. Kundeservice kan hjelpe deg i å håndtere lån selv om natten, er vi åpne til 21.00 på hverdager.

Det er noen ting som vil avgjøre hvor du kan få kvelds lån utbetalt. Hvis du er i et travelt og søke om natten og selv ønsker pengene betalt umiddelbart om natten må du ha personlige konto med Nordea og Handelsbanken. Da har du penger på kontoen din, hvis du har en annen bank, får du pengene utbetalt.

Det viktigste for deg å ta en nattlån med oss ​​er at du søker på kundeservice timer, og at du har den personlige konto i samme bank som vi bruker, hvis du ønsker å få pengene utbetalt.

Husk at det fortsatt kan være flott å gjøre en sen kveld søknad om kundeservice lukking, hvis du ønsker å få lån utbetalt som mulig. Fordi alle lån krever manuell inngripen behandlet i den rekkefølgen de kommer til kundeservice åpningen. Kunden må også være åpen for at lånet skal behandles, godkjent og betalt.

Alternativer til SMS lån på dagen og helg

  • Andre alternativer til lån kan være å vurdere om du har familie eller venner, kan du låne penger med lavere rente, eller du kan øke din trekking, eller ta opp lån.
  • Hvis du tar en lån for å nedbetale en annen regningen så vi anbefaler at du først kontakte selskapet på vegne du har problemer med å betale, for å se om du kan utsette det eller alternativt dele regningen i flere betalinger.
  • Har du gamle eiendeler som bare liggende rundt? Hvorfor ikke sparke av et loppemarked og prøve å selge dem eller sette opp noen annonser på en slik blokk eller Tradera.

Husk at hvis du ender opp med lensmannen og få et alternativ til såkalte SMS lån på dagen notat slik at det blir holdt i tre år, noe som betyr at du ikke kan leie leilighet eller en telefon abonnement, etc. Pass alltid på at du er i stand til å betale tilbake pengene dine før en lån!