Unngå lånbluffarna av sunn fornuft

Det er veldig vanlig til ulike typer lånbluffar og de fleste synes å være å ha falske långivere som hensikt å tilby deg et større lån med lav rente og gunstige vilkår. Slike falske långivere vanligvis ofte kommunisere sine tilbud enten via e-post (spam), eller kommentarfelt på forskjellige nettsteder og lignende. I dette innlegget vil jeg gå gjennom hvordan du kan se at det er en svindel.

bluff

Den falske långivere kjører en lurendreier som ligner på en Nigeria Letter. Tanken er at de tiltrekker seg folk som trenger et lån ved å tilby gode betingelser og renter, og når de har satt i gang en kontakt slik at de gjør du mener at du bør låne. Men, i stedet du meldinger som du må betale ulike avgifter før du kan få lån, eller de vil ta alle dine personlige data og / eller kortinformasjon for å dra nytte av deg og ta pengene dine.

Desperate mikrolån

Dessverre er det sannsynligvis ofte de mest desperate etter å ta en sjanse med en av disse långivere selv om de kan være litt mistenksom. Når du ikke kan få hjelp andre steder kan være villig til å gamble litt mer, eller du er i en slik stort behov for den hjelpen du kan egentlig ikke se tegn på at det er noe galt mikrolån. Dette betyr at de som allerede har økonomiske problemer kan ende opp i en dårligere stilling hvis noen også stjele pengene sine.

Hvis du betaler oppmerksomhet, kan du ofte lett se hvem som er en bedrager

Egentlig er det ofte ganske lett å se at det er noe galt med en lånerbjudande. Denne typen svindler har ganske mange funksjoner som kan oppdages bare ved å undersøke avsenderen litt nærmere. Jeg hadde tenkt under for å ta og vise eksempler på noen melding fra falske långivere og deretter forklare hva som viser at det er mye tull.

Eksempler på to forskjellige melding fra en bedrager:

“God dag alle på dette området, er jeg Kerste Segorp fra Gøteborg, jeg er her for å vitne om en Gud sendte utlåner som hjelpe meg å få lånet mitt, mitt eneste barn syk og trengte riktig medisinsk sjekk opp, jeg kontaktet flere långivere og jeg har aldri fått lånet mitt før jeg kontakte sin kone Freddie Willard, hjelper hun meg med et lån på 300,000SEK og etter det, jeg satt opp en liten skala virksomhet og jeg leve lykkelig med familien min, ta kontakt med henne på x_loan_company@hotmail.com .
Ta kontakt med denne e-posten hvis du trenger noen form for lån x_loan_company@hotmail.com hilsener og takke henne
Kerste Segorp “

Neste eksempel:

“Trenger du finansiering? Vi er selskapets långivere; Vi gir ut lån til svært ærlig
  og pålitelig personalities.The Tilbudet spenner fra $ 5,000.00 Min. til $ 50,000,000.00 @ 2% rente per år fra 1-25 år med låneperioden. Få det beste for din
  familie og eier en drøm hjem som godt med vår samlede låne scheme.contact E-post: x_loan_company@hotmail.com Hvis interessert, vennligst send følgende:

  Navn:
Beløp Needed:
Lån varighet:
Telefon:
Land:
Sex:
Formålet med lånet :
Yrke “

Det er mange ting som ikke føler en riktig måte med disse meldingene, og for de som bare tror for en ekstra tid og bruke deres logikk, det sannsynligvis er virkelig ikke så vanskelig å innse at dette er en svindel. Jeg skal gå gjennom en rekke forskjellige ting som viser at det er en falsk långivere som vil ha tilgang til pengene dine.

1. Skriftlig på dårlig / rare svensk eller engelsk

De fleste av meldingene av denne typen er opprinnelig skrevet på engelsk fordi svindleren ofte er i et land som Nigeria. I flere tilfeller svindleren brukt Google Translate til å oversette teksten til svensk for å prøve å lokke deg videre. Men den svenske oversettelsen sjelden spesielt god, og når du leser det blir merkelig svenske med mange tegnsetting.

Hvis det føles rart og oppstyltet, og ordlyden er rart, er det sannsynligvis et godt tegn på at noe er galt. Det samme gjelder selvfølgelig hvis meldingen er skrevet på engelsk.

2. Stange / overdrevne lånebetingelser og renter

Ofte du blir tilbudt svært gode forhold når de falske lånegivere ønsker å komme til deg. Dette er åpenbart å tiltrekke seg så mange som mulig. Du kan få en svært lav rente på si 2% av lånet ditt, en interesse som du aldri kunne få med en ekte långivere i tillegg til boliglån , da dette ikke ville være problemet.

Du kan selv låne store summer feil i mange tilfeller. For eksempel, du blir tilbudt å låne opp til $ 50 millioner i det siste eksempelet. Det er om lag 420 millioner svenske kroner. Det er en veldig tydelig overdreven bruk av låneopptak og det forstår nok, de fleste er veldig rart. Endelig ofte tilbys også en uvanlig lang varighet. Max for forbukslån i Norge har en tendens til å være 15 år, men dette kan for eksempel, tilsynelatende i stand til å låne opp til 25 år. Gode grunner til å tvile på at utlåner er ekte.

3. deres kontaktinformasjon er en e-postadresse

Hvis den såkalte utlåner har en e-postadresse er fra, for eksempel Hotmail eller Gmail, som er et gratis e-postkontoer, så er det noe galt. Virkelige banker og långivere har ikke disse typer e-postadresser, men vil mest sannsynlig henvise deg til sine nettsider, snarere enn å spørre deg til e-post. Disse e-postadressene er bare der for å samle folk svindlere kan lure pengene.

4. måte å kontakte deg

Ekte långivere vil ikke sende deg med en lånerbjudande i det hele tatt, så dette er et godt første tegn på at noe er galt. Ingen utlåner sender ut en melding til din e sånn eller skriv en kommentar i kommentarfeltet for å plukke opp kunder på denne måten. Alle meldinger som kommer på denne måten er nesten helt sikkert fra svindlere.

5. Overdreven anbefalinger

Det har blitt stadig vanligere med de falske “anbefalinger” der noen sier at Cohen har lånt mye penger, som reddet livet fra mange forferdelige ting. Vanligvis er disse anbefalingene er veldig overdrevet og skrevet i dårlig oversatt svensk. Det er vanlig at folk snakker om Gud (sannsynligvis fordi det er mer vanlig med denne typen snakke på engelsk, og i flere religiøse land) og snakk også om hvor fantastisk denne utlåner / person som hjalp til med den økonomiske krisen. Du kan ofte raskt se at en anbefaling er falsk hvis du bare ser på noen kritisk. Ikke stol på det som er skrevet i kommentarfeltet på nettsidene.

Hvordan skal vi gjøre hvis du får en falsk tilbudet av lån?

Du trenger ikke gjøre noe. Hvis du har mottatt en slik e-post til e-posten din, slik at du bare kan kaste den i søppelpost som dette hjemme, eller slette den helt. Det er ikke nødvendig å ta kontakt med dem alle og stille spørsmål eller lignende så vil de si noe å lure deg.

Hvis du har fått et tilbud eller finne en utlåner som du føler deg usikker, bør du alltid prøve å sjekke dem ut før du gjør noe. Du kan ofte komme langt ved å bare søke på navnet til utlåner i Google. Hvis du google en skikkelig bank som SEB og Nordea vil få opp mange virkelige resultater og deres webside, etc.

Falsk långivere

man

Ser i stedet på en falsk långivere for å få nok bare en haug av web-sider med svært blandet slag der svindlere har satt i samme eller en lignende melding om at du har mottatt. Ofte er disse meldingene i kommentarfelt på nettsteder av ulike slag som har litt dårligere beskyttelse mot spam og ikke klarte å hindre dem fra å bli publisert.

Det er viktig at du alltid er kritisk når du får noe sånt som dette tilbudet, eller egentlig alle de gangene du skal avsløre personlig informasjon eller når det dreier seg om penger i det hele tatt. Du bør alltid være forsiktig og vise selskaper som hevder å stå bak den tjenesten du vil bruke. Sjekk dem gjennom Google og se om det er mer informasjon, vurderinger, kommentarer og andre ting som kan hjelpe deg å ta en god beslutning.

Utlåner

Hvis du ikke føler deg trygg på at det er en reell utlåner / business, du bare ikke kan kontakte dem eller ha noe å gjøre med dem alle. Det er nok til å tvile på at det vil være grunn nok til å holde seg borte. En ekte bank eller utlåner bør være så pålitelig og tydelig at du ikke har noen tvil.

Jada, kan det noen ganger være vanskelig, og du er desperat etter å låne penger for å fikse din økonomi, men du må ikke la dette ødelegge din anmeldelse. Det er fornuftig at du ønsker å finne en løsning på dine økonomiske problemer, men det blir ikke uforsiktig og ta en sjanse spill. Da er det i stedet slik at du har en bedrager som bare tar pengene dine og gjøre situasjonen verre.