Swishlån – låne penger med Swish

Den siste nyheten er swishlån, for å låne penger med Swish. Det er, får utbetaling av lån direkte via Swish. Får Wish AB, som nå heter, vokser. Det har også begynt å implementere den i et økende antall bedrifter med økt behov for betalingssystem for forbrukeren.

låne med mobil

Mens du venter på lanseringen av Swishlån – Få app

I dagens situasjon er det ingen långivere som tilbyr betaling med Swish. Men det vil lansere kort tid, for eksempel, ny lønning. Snart på grunn av kontraktsmessige og tekniske årsaker. Men i dag er det långivere som tilbyr lån tilbakebetaling via Swish, slik ViaConto . Inntil det Swishlån er lansert, kan du starte ved å få det grunnleggende på plass:

 1. Først du laste ned Swish app fra App Store, Google Play eller Windows Store
 2. Deretter kobler du telefonen til din bankkonto. (Ta kontakt med banken din for eventuelle spørsmål)
 3. Deretter slår du på, åpner app og legg inn ditt telefonnummer.
 4. Til slutt, sjekk med Mobile BankID
 5. Selvfølgelig!

I dag, det tjener utbetalinger av instant lån via bankoverføring, hvor det kan gå på ulike hastigheter avhengig av banken. Inntil det Swish er en mulighet for lånegivere, det er mange långivere som tilbyr direkte utbetalinger i dag. Hvis du trenger å låne penger og, selv på kveldstid og i helgene , kan det være verdt å sjekke ut vår liste som vi liste opp de långivere som tilbyr akkurat det, lån og ny lønning med direkte utbetalinger som er enkle å søke om.

Fakta om Swish

Hva er Swish?

swish

Swish er noe som er relativt nye på markedet , ble det lansert så sent som i 2012 og er et program i mobiltelefonen i dag er i en stor del av Norges mobiltelefoner i dagens situasjon. Swish er en betalingsløsning der enkeltpersoner kan overføre penger til hverandre, hvor pengene når mottakeren så snart den er signert av avsenderen retning.

Store banker bak Swish

Det er seks store bankene som står bak tjenesten, og som har skapt denne muligheten, disse er:

 • Swedbank
 • Handelsbanken
 • Länsförsäkringar Bank
 • SEB
 • Nordea
 • Danske Bank i Norge

Det faktum at det er banker som skapte Swish har også tjenesten bli pålitelig, og mange som har våget å prøve det.

Hvordan får jeg Swish?

Swish er noe som er mulig for alle mennesker å bruke, for alle personer over en alder som er angitt for de respektive bankene. Minstealderen er 13 år, så det er banker som har en høyere alder enn det. Swish kjøpt via mobiltelefonen. Nedenfor forklarer vi hvordan du går frem.

Få Swish via mobiltelefon

Swish er et program, som heter  app , som kan lastes ned til mobiltelefonen, dette krever da en smarttelefon hvilke programmer som kan lastes ned, for eksempel en iPhone eller en Android- telefon. Når programmet er lastet ned, slik at brukeren må da registrere seg som bruker av programmet. Det er noe som er gjort via bankens nettbank til telefonnummer vil være knyttet til bankkontoen din, så de pengene sendt gjøres ved å taste inn telefonnummeret til mottakeren. Derfor er det viktig her å ringe sin bank og be om å melde seg Swish, så den beste guiden du på hvordan du setter opp Swish fra din nettbank.

Hvis du endrer telefonnummeret ditt, er det viktig å opplyse om dette på nettbanken, for å Swish kunne koble det nye telefonnummeret til riktig bankkonto. Dermed er det det samme om det er en ny bankkonto for å være knyttet til Swish, at det er nøyaktig informasjon om at pengene vil havne i riktig konto.

Kan du låne penger med Swish?

Tar en lønning lån direkte utbetalinger  er noe som mange mennesker gjør i dag , og noe som tilbys av mange forskjellige selskaper. Det er et populært lån, og dette er svært sannsynlig et resultat av utbetalinger på en og enkel måte.

Siden lønning lån er både og populært, er det ønske om å også kunne låne penger fra Swish, for en enda betaling.

Hvordan søke om små lån med Swish?

Å låne penger fra Swish er ikke mulig i dag , men snart er det mye som tyder på at kreditt selskapene vil tilby selv dette når programmet er utviklet. Ved å kunne sende penger så fort som en tekstmelding i dag, så venter en håpefull marked på smålån som skal utbetales så.

Hvor mye penger vil bli sendt med Swish?

Det er grenser som kan stilles til banken din hvis en annen mengde ønsket angitt som det maksimale, vil det gå dit også for å regulere hvor mye bør være mulig å kringkaste hver uke og hver måned. Dette gjør det lettere å holde styr på økonomien som en selv kan regulere hvor mye vil bli sendt og nei.

Hvordan betale tilbake sms lån med Swish?

Til å betale tilbake lånet gjennom Swish er nå mulig med enkelte långivere (de som er oppført her på denne siden), som er noe som bringer mange fordeler med det. Ved å sende penger til nummeret som er angitt til selskapet at lånet kan bli smelt på mindre enn ett minutt. Les om SMS lån her.

Tilbakebetaling metode som en applikasjon i mobil er jevn løsning. I appen kan du også legge igjen en beskjed til mottakeren opp til 50 tegn. Denne boksen kan muligens antydet melding skrevet i, deretter sendt betalingen til nummeret som er oppgitt.

Med metoden trenger ingen sen betaling. Inntil den siste dagen i betaling, er det mulig å sende pengene tilbake via Swish tjenesten er åpen døgnet rundt. Det har aldri vært enklere å betale tilbake personlige lån som du lånte .

Hvilke långivere tilbyr lønning lån med Swish?

I dag, over 12 stk ulike kredittinstitusjoner tilbakebetaling opp lån via Swish. Det er dermed en god mulighet til å se på andre faktorer som selskapene tilbyr også å finne et selskap som passer dine egne behov og ønsker, slik at dersom långiver gir mulighet til å søke om de såkalte samling lån , lån med betalinger helg og mer.

Faktorer å se sms lån via Swish

Slik den er oppført i våre tabeller, er det viktig å vurdere hvordan utsiktene for tilbakebetaling ser ut, hvor lang tid det vil ta før lånet er kredittkortselskapet igjen.

Det som også er viktig å se på før du søker om et lån er for en sjekk av Information Center vil bli gjort, og hvis det er noen krav til kreditthistorie eller ikke.

Til slutt er det alltid viktig å se på hvordan renten ser for lånet, og hvor det vil bli tilbakebetalt. Alt dette og mer finner du i tabellene over , og disse gir også en klar oversikt over alle kredittinstitusjoner for beste sammenligning mellom selskapene.