Små usikrede lån fra hjemmet

Små lån er lån som ikke tilbyr slike lån, men som er lett å søke om når du trenger noen ekstra kassen. Gjennom små lån kan gis noen ekstra hundre dollar.

usikrede lån

Operatører som tilbyr små lån ofte referere til disse kredittene for noe annet. Vanligvis brukes navnene på disse mindre lån er Mobilbank, SMS-lån, mikrolån, instant lån, webblån eller onlinelån. Summene for små lån er vanligvis ikke mer enn noen få tusen. Dette lånet er langt fra tradisjonelle banklån krever mye papirarbeid, garantister, løfte, budsjetter og operasjoner. Små lån er også lån og usikret lån.

Små lån er usikret, og det er ingen grunn for den interesserte låner for å vurdere en mulig person som kan stå kausjonist for lånet. Hva gjelder små lån er en prosess der låntaker har bare å oppfylle tre krav: være av alder, bosatt i Norge og ikke har noen kreditt historie.

Søk om små lån fra hjemmet

Begrepet av små lån er bare én måned. Ved forfall, bør utløpsdato lånet skal tilbakebetales og utlåner vil komme tilbake pengene sine. I det siste, var det nesten lettere å låne store summer enn små, og da tenkte ikke engang å gå til banken og be om en measly par hundre dollar. I dag, folk ikke bry henne bank med små lån, men kan i stedet stille søke om små lån hjemme fra sofaen. Søknadsprosessen er og du er klar over at lånet er midlertidig og er nødvendig for å finansiere en tur eller en krisesituasjon, dette lånet er bra for deg. Søknader er oftest direkte online på utlåner hjemmeside eller via SMS ved hjelp av en mobiltelefon. Et fullt digital prosess som ikke krever noen fysisk papirarbeid og utsendelse av kopier og lignende. Kunngjøringen om lån er også veldig fort. Enten det er et ja eller nei, du som kunde direkte respons via SMS eller e-post, perfekt for de utålmodige.

Stoppe de dyre lån

“Snabb lån” har lenge vært en siste utvei for folk i desperat behov for penger. Desperasjonen har vært effektivt utnyttet av lån meglere, som har vært i stand til å belaste ublu gebyrer og renter på lån.

I noen tilfeller opp til 400 prosent, ifølge regjeringen, som nå slår hardt på SMS-lån.

Rentetak

Den 1. september strammet loven for lån, blant annet gjennom en lue og en högkostnadstak innført.

– Det er veldig velkommen. Denne innstramming er nødvendig. Svært mange har falt i fellen gjeld på grunn av lån, sier Jan Bertoft, generalsekretær i norske forbrukere .

De viktigste endringene som Stortinget fram mai er som følger:

  • En rente cap på lån er innført. Kreditt og standard renten bør ikke overstige en hastighet som er 40 prosent høyere enn styringsrenten (som nå står på – 0,5 prosent).

  • De totale kostnadene instant lån må ikke overstige den opprinnelige mengden av æren. Hvis du har lånt 2000 kroner, bør du aldri trenger å betale tilbake mer enn 4000 kroner.

  • Markedsføringen må være moderat, noe som betyr at innholdet skal gi et “saklig, balansert og pålitelig presentasjon av markeds kreditt”.

“Mange forskjellige handlinger”

Januar Bertoft er i stor grad fornøyd med de nye reglene.

– Det er bra at mange ulike tiltak. Det du muligens kunne tenke på er å innføre en “angrefrist” som de har i Danmark. Det du ikke kan få penger på en gang, noe som betyr at de ikke går til impuls kjøpe sprit eller spille, for eksempel.