Santander Bank

Santander er en av de største bankene over hele verden, med virksomhet i alle grener av lån, finansiering, sparing og investering. Aktivitetene rettet mot enkeltpersoner samlet under merkenavnet Santander Consumer Bank. Santander er opprinnelig en spansk bank, men har vært aktiv i Sverige siden lenge og overtakelse av GE Money Bank kundemasse har vært i stand til å bevege seg fremover betraktelig i nyere tid.

Banksantander tilbyr sparing, debet- og kredittkort og personlige lån / usikret. Santander er også en betydelig aktør i bil finansiering. Santander Consumer Bank er et registrert kredittinstitusjoner og virksomheten drives i henhold til Finanstilsynet.
santander bank

Santander personlige lån og smålån

Santander tilbyr personlige lån og smålån på mellom 20 000 til 350 000 SEK med en nedbetalingstid på mellom 2-10 år. Private lån er kjent som My lån og en konvensjonell usikret lån uten sikkerhet. Du har ingen plikt til å gi til hva du har tenkt å bruke lånet. Når du har fått penger på kontoen din, kan du bruke inntektene til forbruk, kjøp av bil, hjem renovering, og så videre.

Hvordan virker det?

Hvis du ønsker å søke om et personlig lån på Santander, kan du gjøre det enten gjennom den tradisjonelle måten med underskrift av gjeldsbrev eller helt online. Vi anbefaler at du søker på nettet med BankID, dette er fordi du ikke har fast arrangement gebyr på 495 SEK. Dessuten er det lettere å arrangere direkte belastning. Betaler du på andre måter enn ved direkte belastning til et administrasjonsgebyr på 30 SEK. Det er også desidert lettere å gjennomføre søknadsprosessen på nettet.

Hvis du velger å abonnere på din personlige lån online, følg trinnene nedenfor.
1. Legg inn lånebeløpet (20000-350000 SEK) og låneperioden (2-10 år). Vennligst eksperimentere med parametere for å se hvordan lånet vil slå på den månedlige betalingen, men var nøye med å merke seg at beregningene er gjort basert på en samplingsfrekvens.

2. Fyll inn din personlige informasjon (inkludert personlig).
3. Skriv inn inntektsopplysninger.
4. Skriv inn (mulig) hvis du ønsker å søke med en medsøker.
5. Sjekk din søknad, og er enig med de generelle vilkårene for lånet.

Deretter lage Santander en kredittsjekk basert på data samlet inn gjennom en kreditt fra kredittopplysningsbyrå (UC). Du vil da i løpet av få minutter å få en første indikasjon på skjermen og din e-postadresse. Denne kunngjøringen omfatter informasjon som hvilken rente du blir tilbudt.

Hvis du godtar tilbudet, du da signere låneavtalen. Det gjør at du raskt og enkelt med e-ID / BankID direkte på nettstedet. En avtale om direkte belastning vil automatisk bli koblet til bankkontoen din for månedlige innbetalinger. Etter at du har signert låneavtalen digitalt, vil du få pengene utbetalt innen tre virkedager.

Betingelser for personlige lån på Santander

Grunnleggende vilkår for å søke om Mine lån er som følger:
Du må være minst 18 år og være registrert i Norge 
Du må ha en stabil inntekt fra arbeid eller pensjon på minst 110 000 per år
Betalings Merknader kan ikke aksepteres.

Ovennevnte er minimumskrav, og det er vanlig kredittvurdering som avgjør om du er kvalifisert for du ønsker lån eller ikke. Kredittvurderingen er også grunnlaget for inviduella rentesettingen. Jo bedre økonomi du har, jo større sjanse har du til å få lån og lavere rente du blir tilbudt.

Andre

Når du tar ut et personlig lån på Santander, har du muligheten til å abonnere på betaling beskyttelse. Det er en form for forsikring som betaler den månedlige utbetalinger i tilfelle du blir ufrivillig arbeidsledig eller sykemeldt.

Hvis du trenger å låne penger for å finansiere en bil kjøp er Ander automotive lån et alternativ til privat lån. Santander har samarbeidet med nesten 1000 bilforhandlere over hele landet og tilbyr flere gratis eller rabatterte tilleggstjenester (inkludert lån forsikring og bilforsikring).