Rentefrie lån – lån uten renter!

Når du søker om et lån i en bank eller utlåner tar ham alltid en stor risiko. Denne risikoen er kompensert av utlåner kostnader vanligvis en kostnad i form av interesse. Men det er rentefrie lån som du kan låne en sum penger uten å måtte betale renter på lånet.

Hva er mikrolån ingen avgifter?

Det beste med en lønning eller lån uten interesse er at du ikke betaler noe for lånet, i tillegg til gjenværende tid. På mikrolån, uten rente , kan det gjelde andre kostnader i stedet, som set-up avgift og faktureringskostnader. Noen långivere vil bare ta ut andre kostnader i stedet for interesse for å øke sine inntekter. Pass på å lese vilkårene før du søker om et lån. En instant lån ingen avgifter er derfor et lån uten andre kostnader, er alt du betaler nedbetaling av lånet.

Hvordan gjør man låne uten interesse?

Man skulle tro at det ville være vanskelig å få et lån uten interesse, men det er det ikke. Søker om et lån uten renter er ikke mer avansert enn å søke om en lønning – og smidig. Hva kan være vanskelig er å finne en utlåner som tilbyr bare rentefrie lån . Men vi har listet opp alle långivere som tilbyr dette. Vi beskriver nedenfor hvordan du kan søke om et rentefritt lån:

  1. Først velger du en av de tilbud som vi listen på denne siden.
  2. Klikk deretter på “Legg til program” og begynne lånesøknad til utlåner hjemmeside. Det er lynrask til å sende ut en søknad, og svaret du vanligvis direkte på skjermen.
  3. Så når du får pengene på konto avhenger av utlåner og banken.

Hvis du er usikker eller har spørsmål eller spørsmål, ta kontakt med utlåner kundeservice for å få hjelp.

Antallet långivere tilbyr rentefrie lån øker. Grunnen til dette er den store konkurransen på forbruk lån tilgjengelig på markedet i dag. Alle skuespillerne er selvfølgelig forskjellige strategier for å tiltrekke seg kunder, men objektet for å gi et rentefritt lån er å tiltrekke seg kunder.

lav rente

Hva du bør vurdere når du tar et rentefritt lån

Nedenfor vil vi forklare hva som er viktig å tenke på før du søker om et rentefritt lån:

  • Et rentefritt lån trenger ikke være gratis . Flere gebyret kan, i verste fall, ville rentefritt lån enda dyrere enn en vanlig lønning være av interesse.
  • betyr oftest et rentefritt lån på en svært kort varighet av 14, 24 eller 30 dager . Det finnes også sjeldne långivere som markedet rentefritt i 60, 90 og 120 dager . Men uavhengig av tidsskalaen involvert, var alltid sikker på at du kan betale tilbake lånet i tide.
  • En savnet betaling kan bety dyre kostnader, og i verste fall får du en betalingsmislighold.
  • Les alltid vilkårene veldig nøye, spesielt hvis kostnadene er gitt i prosent.

Personlige lån og usikrede lån som er rentefritt

Dermed er det långivere som tilbyr lønning og lønning lån helt rentefritt. Når det kommer til noen store lån som personlige lån og usikrede lån slik at utlåner vil ta en mye større risiko. Det er liten forskjell mellom å gå i tap av noen få hundre dollar på en lønning enn å gå i tap av flere hundre tusen på et personlig lån. Derfor er det i dag ingen private eller usikret lån som er helt fri for interesse. Men det er långivere tilbyr ingen rentefrie måneder . Dette betyr at låntakere under en eller flere måneder av året kan bruke pengene som skulle ha gått til interesse for noe annet i stedet.

Faktisk, det er fordeler å låne med interesse. En av dem er at en del av rentekostnader på lånet er fradragsberettiget. Dette betyr at du kan trekke fra 30% av renteutgifter opp til 100 000, og deretter 21%. Så rentekostnaden skal ikke være så dyrt.

Risiko for lån uten renter

Det er ingen spesiell risiko knyttet til å låne penger uten interesse. Den utlåner kan trekke unødvendig dyre avgifter i stedet for en kostnad i form av renter. Så er det en risiko hvis du låner ikke kan betale tilbake lånet innen begrepet. En lønning uten interesse har ofte en løpetid på mellom 14 og 30 dager, noe som kan virke kort hvis du tar et større lån. Hvis du går glipp av betalingen, kan dette resultere i betydelige kostnader. I verste fall kan det føre til en betalingsmislighold som svekker din kredittverdighet.

Samle lån – Veiledning for lavere rente

Hvis du leter etter en større lånebeløpet kan være en god idé å i stedet søke en lav rente . Det er et godt alternativ til å jage en haug med rentefrie lån som vanligvis har en svært kort varighet. Et annet alternativ som kan anbefales er en samling av lån . Dette betyr at du samler dine mindre lån til ett større lån og få en lavere rente. For eksempel, flere mindre lån på til sammen 000 NOK 200 med en gjennomsnittlig rente på 10% og ta et usikret lån på 200 000 med lav rente på 4% vil senke renten med 6 prosentpoeng.

Et annet tips for å sammenligne den sanne kostnaden for et lån er å sjekke om den effektive renten . Denne prisen inkluderer alle kostnader, så renter og andre kostnader knyttet til lånet. Deretter telle alle kostnader på en rente som viser den sanne kostnaden for lånet.

Consumer Credit Act – Rente gratis i 14 dager

Det er långivere som markedet som du kan låne rentefritt i 14 dager , men lånet blir deretter fortsatte å påløpe renter. Ifølge Consumer Credit Act , er det faktisk alle lån rentefritt i 14 dager hvis du betaler tilbake hele lånebeløpet. Låner har alltid tilbaketrekning og kan avslutte lånet i løpet av perioden etter at lånet ble inngått. Dette betyr at hvis du har tatt et lån, men ombestemmer deg innen 14 dager, må du betale tilbake hele beløpet til utlåner. Du trenger ikke betale renter eller andre kostnader på lånet.