Refinansiering og samle lån

folkia

4

Lånebeløp: 1000 – 20 000 kr
Løpetid: 112 mnd
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

✓ Folkets favoritt!
✓ Du kan bruke pengene som du vil
✓ Utbetaling: 1 dag

sok na

Les mer

Priseksempel: Lån 10 000 kr i 360 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 180 kr (15 x 12), rentekostnader 3 523 kr, effektiv rente 96%, beløp å tilbakebetale 14 053 kr.

klikklån

4

Lånebeløp: 10 000 – 40 000 kr
Løpetid:  12 – 60 mnd
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

✓ Folkets favoritt!
✓ Du kan bruke pengene som du vil
✓ Utbetaling: 1 dag

sok na

Les mer

Eff. rente 24,24%, 26300, o/5 år, kost. 17206, tot. 43506. Eks. beregnet m. bet. via avtalegiro

fokuslån

3

Lånebeløp: 10 000 – 75 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

✓ Nedbetal hele lånet når det passer deg
✓ Det kreves ikke sikkerhet for lånet
✓ Velg avdragsfri periode etter dine behov

sok na

Les mer

Eff. rente 24,24%, 26300, o/5 år, kost. 17206, tot. 43506. Eks. beregnet m. bet. via avtalegiro

digifinans

2

Lånebeløp: 25 000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

✓ Din lånesøknad går til 14 banker
✓ Hyggelig og kjapp service
✓ Utbetaling: 1 dag

sok na

Les mer

Priseksempel: Samlet lånebeløp 250.000 kr. Årlig nom. rente 13.49 %. Effektiv rente 13.82 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392.901 kr.

Refinansieringslån refererer til når låntaker planlegger på sin økonomi og dermed  refinansiere tidligere gjeld og lån med gjeld finansiering lån. Disse lånene er ment for de som har mye gjeld og kreditter i det siste og ønsker å finansiere disse for å dermed “starte på nytt” og deretter bruke ut lån som hjelper sine økonomier.

Refinansiering eller samle lån som de også kalles, går til for å samle tidligere lån og kreditter med en ny utlåner som gir en mulighet til å finansiere tidligere gjeld. Deretter til den nye utlåner et lån nedbetale tidligere gjeld, og vil forbli som et lån, med den nye utlåner, som ofte fører til bedre lånebetingelser enn lånebetingelsene det tidligere, og dermed så har rosa ned sine lånekostnader og kan betale et billigere lån enkelt. Refinansiering lån er også kjent for  friske startlån , og i noen tilfeller, samling av lån , og dermed er lån som bruker er laget av planleggingen av sin økonomi og forbedre sin økonomiske situasjon.

Lån til refinansiering

De fleste fleste norsker har hørt om sms lån, smålån og mikrolån, men hva er en refinansieringslån ? Det er et relativt nytt lån som er spesielt utviklet for å hjelpe gjeldstyngede mennesker . Lånet gir forbrukeren en utmerket sjanse til å komme seg ut av en tøff økonomisk situasjon og komme tilbake på føttene. Men hva er en refinansiering lån konkret og hvordan kan det hjelpe?

Hva er refinansiering?

Refinansieringen lånet er ment å tjene som en løsning for de med mange små lån eller kreditter. Det kan være at du har flere små lån eller mikrolån som ikke er i stand til å betale i tide, lån med betalingsanmerkning, og deretter inkasso eller fullbyrding tjenesten raskt kommer inn i bildet. Rentene er ofte høy, og man kan føle at de mistet kontrollen over økonomien, eller rett og slett ikke har tilstrekkelige midler til å betale alt på tid. I denne type situasjon, kan du søke om refinansieringslån, som dekker hele eller deler av den totale summen. På denne måten kan du samle alle sine lån, og i stedet bare har ett lån for å betale ned.

refinansiering lån

Hvorfor refinansiere lån?

Det kan virke ganske åpenbart at en refinansiering lån kan være nyttig. Ved å ta et større lån du unngå alle små lån, noe som betyr at det vil være lettere å holde styr på flere lån, råd og utbetalingsdatoer. Det vil være lettere å få en god oversikt over sin personlige økonomi.

Fordelen

Den største fordelen med refinansiering lån er at de er et alternativ for de som har aktive gjeld med andre långivere, eller til lensmannen. Du kan si at denne typen lån er for dem som har svak økonomi og potensielle forpliktelser bare håndheving service. Det bør nevnes at det kan være vanskelig å låne penger til tross for gjelden til lensmannen i noen tilfeller. Mens refinansiering lån vanligvis definert som lån til forbrukere med alvorlige økonomiske problemer.

En annen fordel med refinansiering er at de er forskjellige fra tradisjonelle lån i den forstand at det i mange tilfeller er de ikke utbetalt til kundens konto. I stedet betaler utlåner av gjeld du snakker om. Det er derfor ingen fare for at du føler deg fristet til å bruke pengene på andre ting når du finner en betydelig sum penger på kontoen. En refinansiere lån kan være et trygt alternativ for de som ønsker å komme seg ut av en økonomisk bind.

Du kan også bruke vanlige usikrede lån hvor du bare søke om lån uten sikkerhet og deretter bruke lånet til å finansiere tidligere lån og gjeld. Men disse er ikke skreddersydd nettopp for denne type forbruker og refinansiere lån som er spesielt utformet for slike situasjoner, betydelig bedre enn usikrede lån.

refinansiering

Krav for å bli innvilget refinansiering lån

Som med alle andre typer lån, er det spesifikke krav for å få innvilget refinansiering lån. Kravene kan variere avhengig av hvilken utlåner til å gå til, men generelt følgende krav:

  • Du har en inntekt
  • Du er registrert som bosatt i Norge
  • Du har en norskt bankkonto
  • Du har en norske mobilnummer
  • Du bør ha en medsøker (ofte nødvendig)

Det krever også at du forteller om all gjeld slik at utlåner som Finansfiks får vite hvor mye all gjeld utgjør. Du må selvfølgelig også kunne vise papirer som beviser alle detaljene.