Cookies og retningslinjer for personvern

Vi på Smâlân.com har plikt til å informere våre besøkende og brukere om rutinene våre og hvordan vi håndterer informasjonskapsler og dine personlige data.

Informasjonskapsler

Smâlân.com bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din her på nettstedet. En informasjonskapsel er en tekstfil som er lagret i nettleseren din, og som vi kan bruke til å analysere oppførselen din, opprette statistikk og tilpasse opplevelsen din her på nettstedet. Det er vår plikt å informere deg om at vi bruker informasjonskapsler. Det er også viktig å forstå at informasjonskapsler aldri inneholder data som på noen måte kan skade nettleseren, datamaskinen eller mobilen.

Smâlân.com bruker bare informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og ingenting annet. Vi samler for eksempel inn data om hvor lenge du besøker oss, hvilke sider du besøker og hvordan du fant nettstedet. Vi lagrer aldri personlig informasjon gjennom informasjonskapsler. Vi bruker Google Analytics som kan lagre informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt.

Du kan når som helst velge å fjerne informasjonskapsler ved å gå til innstillingene i nettleseren din. Du kan også enkelt velge å bruke Smâlân.com uten informasjonskapsler.

Retningslinjer for personvern:

Smâlân.com er en sammenligningsside og innhenter ikke aktivt personlige opplysninger fra brukerne våre. Vi lagrer kun informasjon som IP-adresse, hvilken programvare du benytter deg av, hvilken enhet du bruker og hvor du befinner deg. Formålet med informasjonen vi innhenter er å gi brukerne våre mest mulig relevant innhold når de besøker nettsiden vår.

Informasjonen vi innhenter fra brukerne våre blir behandlet i henhold til aktuell lovgivning for personvern.