Mony

Bankene er de nyeste utlåner kategorien kreditt uten UC fokus på fine månedlige priser, ingen skjulte avgifter og forsvarlig grunnlag kravet. Her er godkjent for en kreditt på 5000 – 30 000 kr og få en automatisk roterende begrep som gjelder for permanent , noe som betyr at så lenge du tar vare på de gjenværende vil være i stand til å lage nye uttak, akkurat som et vanlig kredittkort – men uten ekstra plastkort.

mony hjemside

Mony

 • Kassekreditt uten UC , Bisnode brukes i stedet
 • Ingen skjulte kostnader og avgifter – uten å belaste gebyr, ingen årsavgift
 • Lav rente måned , bare 2%
 • Utmerket Anmeldelser Trustpilot
 • Månedlig tilbakebetaling av minst 5% eller $ 500 (som er størst)
 • Negativt: Ikke endre kredittgrensen etterpå. Det tar 1-2 dager å få pengene utbetalt.

Hvordan Mony og mikrolån?

Når du søker om en kredittkonto, deretter en vanlig kredittvurdering av Bisnode Credit for å sikre at du passerer de grunnleggende kravene og kan betale tilbake lånet uten bekymringer. I tillegg til kreditt-rapporten slik at du bruker Instantorinloggning for en enda jevnere bekreftelsesprosessen og gir bankene bakken de trenger.

Umiddelbart etter godkjenning, betalt hele beløpet på kontoen din, og du kan derfor ikke gjøre en liten tilbaketrekning en uke og deretter ta ut de gjenværende saldo et par uker senere, men bankene fungerer mer som en mikrolån i Norge .

Ved å avstå UC, får du en anonym kreditt som ikke er sett, som er nyttig hvis du ønsker å gi avkall forespørsler ved UC (og dermed ikke påvirke dine fremtidige banklån).

Varsling umiddelbart, men utbetalingen tar litt lenger tid

En kassekreditt er synonymt med smålån og penger til kontoen Men dette skiller bankene ut fra mengden – alle søkere til lån først får sin første utbetaling etter to bankdager , alle uttak etter det første uttaket ser ut til å gå mye (eksakt utbetalingen serien er dessverre ikke spesifisert, men vi har stilt spørsmålet).

Oppdatering : 6 timer senere falt i svaret: “Det vil ta 1-2 virkedager uavhengig av hvilken bank du har. Alle uttak vil ta 1-2 virkedager.”.

Som bankene er en pågående kreditt slik at du aldri trenger å søke om et nytt lån, men kan bare logge inn på din konto og overføre den nødvendige mengden av fri, perfekt når du trenger penger på konto.

Ingen kostnader , men du betaler bare en månedlig rate på 2% og amortisere 5% av kreditt brukt.

Hvordan Plus Kans sms lån i Norge?

Har ikke hatt tid til å spare opp til en buffer og trenger litt ekstra penger til uforutsette utgifter er en kassekreditt på bankene et godt alternativ til smslån i Norge. Du betaler kun en månedlig rate på 2% av lånet og en månedlig nedbetaling på minst 5% eller 500 kr(som er størst). Jo du betaler ned lånet, jo lavere renten .

Du bestemmer om du vil ta ut hele lånebeløpet på en gang, eller gjøre mindre bruk når behovet oppstår.

Gjelder å fortsette med to måneders varsel

Kredittavtalen gjelder inntil videre, og et ubegrenset kreditt til enhver tid i løpet av perioden kan sies opp uten ekstra kostnader, men merk at oppsigelsestiden er 2 måneder. Lånesøknader blir behandlet fortløpende gjennom kundestøtte timer, og nyheten vil umiddelbart bli med BankID. Fakturaen sendes månedlig via e-post og vil også vises i tilsvarende “Mine sider”. Månedlig betaling er automatisk trukket av belastning på 28th.

Grunnleggende krav (må være oppfylt):

 • Sertifikat 20-65 år
 • Registrert i Norge
 • Ikke å ha noen andre ventende lån på bankene
 • Ingen kreditt eller forpliktelser Enforcement
 • Inntekt Krav: Ha en erklært inntekt (jo høyere inntekt, jo høyere kredittgrense)

Kundeservice og åpningstider

Kontoret er åpent hverdager 8:00 til 17:00 (stengt for lunsj, stengt i helgene), og er lett tilgjengelig via telefon eller e-postforumulärer. Her, prioriterte kunder, så hvis du ikke er en kunde, det kan ta litt lengre tid å få svar. Hvis du har spørsmål om den økonomiske og administrative delen så vi refererer til Arvato som den mest lett nås via 46340664444.

Med forbehold om feil fakta eller informasjon