Hva er LoanButler?

  • Formidler lån fra 20+ banker og långivere
  • Samarbeider med veletablerte Freedom Finance
  • Organisasjonsnummer: 5590641477
  • E-post: info@loanbutler.no
  • Telefon: 010-138 80 25

LoanButler er et lån megler som mars 2017 ble lansert i Sverige for sin suksess i Norge. De samarbeider med Freedom Finance som også sine kreditorer. Bak Freedom Finance er gruppen Zmarta Group, som igjen er eid av det danske 3C Retail A / S. Gruppen har spesialisert seg på gjeldsmarkedet så til tross Loan Butler er et nytt selskap, er det mange års erfaring bak. Freedom Finance har vært aktiv på det svenske markedet i over 17 år. Dette betyr at de har mange kontakter i markedet og det er derfor Loan Butler gir deg muligheten til å søke om lån fra mer enn 20 banker og kreditorer. Lån Butler spesialiserer seg på personlige lån og hele programmet er gjort helt online. Hvis du velger en utlåner som gir deg mulighet til å signere låneavtalen med Bank ID, kan du både få svar på din søknad og utbetaling av penger.

loan butler penger

Hvordan låne jeg – mikrolån?

Lånet søkes om mirkolån Butler hjemmeside. Du starter med å velge hvor mye lånet beløpet du ønsker og ønsket hevn. Etter dette vil du få et overslag over hva din månedlige kostnadene vil bli. Hvis du velger å gå videre med søknaden, klikker du på programknappen, så blir du tatt til en ny side hvor du fyller inn alle relevante data, og hvis du ønsker å søke med en medsøker eller ikke. Hvis du ønsker å søke med en medsøker må fylle hans personlige data også. Når søknaden er utfylt og sendt vil du bli kontaktet om kort tid med lån tilbud fra banker og långivere som er interessert i å låne ut penger til deg. Noen tilbyr signering av låneavtalen med BankID annet å få en kontrakt sendt hjem til deg. Etter låneavtalen er inngått for å få pengene betalt tilbake til deg innen få dager.

Hvilke krav er det å låne?

De grunnleggende kravene for å søke om lån gjennom lån Butler er følgende:

  • Du må være over 18 år og registrert i Norge
  • Ha en fast årlig inntekt på 100 SEK 000
  • Ingen utestående gjeld eller ventende gjeldssanering

Men dette er bare kravene til å søke om et lån, for ikke å få lån innvilget. Det er først etter en kredittsjekk for å se over din økonomiske situasjon og historie som det er bestemt. Jo høyere lån du er ute etter de høyere krav. Det er fortsatt mulig å søke om lån til tross for kreditt historie, men kravene om din nåværende økonomi vil være høyere, og det er mulig at du ikke kan bruke de samme høye lånebeløp. Hvis betalingen varsel er kort, kan det være bedre å vente fordi renten vil også være lavere uten kommentar.

Hvor mye kan du låne?

Gjennom Loan Butler evne til å låne fra 5 000 til 500 000,. Fordi långivere Loan Butler samarbeider med tilbyr lån i forskjellige størrelser som antall kreditt tilbud du mottar varierer avhengig av lånebeløpet. Lånene er kalt personlige lån eller usikret lån, dvs. lån som ikke krever noen sikkerhet eller forskuddsbetaling, og du kan bruke pengene til hva du vil. Renten er vanligvis mellom 3: 54% – 18: 15% og er satt individuelt for en kreditt rapporten. I tillegg til kredittvurdering som også påvirker størrelsen på lånet og nedbetalingstid som interesserer deg får. En lengre nedbetalingstid og høyere lån gir lavere april Oppgitt rente er nominell rente, derfor ikke inkludert andre avgifter og utgifter. Full lånebetingelser inkludert årlig prosentsats av alle kostnader du finner nedenfor:

“Individuell rente, vanligvis 3,54 til 18,15%. Eksempel Interesse 4,3%, 4,39% eff.ränta (uppläggningsavg. £ 0 og aviavg. 0). Totalt beløp 298 271 SEK, månedlig pris 3107 SEK. Effektiv sats (APR) fn 3,60 til 33,40%. Nedbetalingstiden er minimum 1 år og maksimum 15 år. Rentene per 170,327th ”

Nedbetalingstiden er mellom 1 og 15 år da har du god tid til å tilbakebetale lånet hvis det er nødvendig. Du kan også betale tilbake de resterende lån når som helst hvis du vil, uten ekstra kostnad. Refusjonen er laget ved direkte belastning så du trenger ikke bekymre deg for manglende tilbakebetaling så lenge du har nok penger på kontoen din.

Hva andre sier om LoanButler?

På grunn av lån Butler nylig lansert, er det ikke mye kunden vurderinger for å gå videre. Men hvis du ser på andre lån meglere innen Zmartas gruppe, alle har svært gode karakterer. Det er de samme lave renter og høye lånebeløp tilbys her så vi forventer Loan Butler er en annen kunde favoritt. Freedom Finance og Zmarta regnes to av de ledende långivere og ble vunnet en rekke priser for sine tjenester. Det er vanskelig å finne bedre lånebetingelser enn disse tilbudene og kundeservice er også førsteklasses og veldig spesiell.

loanbutler

Gjeldssanering og refinansiering av smålån norge

Det er hjelp å hente det ble for mange lån og kreditt. Gjennom en refinansiering av boliglån, kan du samle flere lån i ett stort lån som ofte gi deg en lavere rentekostnader. Vi har sammenlignet flere långivere tilbyr smålån norge samling og det maksimale beløpet er rundt 350 000-500 000.

Hvis imidlertid du allerede har en utestående gjeld tvangsfullbyrdelses Authority, er det vanligvis ikke mulig å ytterligere befeste dine lån. Som et annet alternativ er gjeldsordning. Dette betyr at du får en nedbetalingsplan av fogden hvor det stilles strenge krav til hvordan du skal bruke din inntekt. Etter dette nedbetalingsplan er ferdig, du er helt gjeldfri.

SMSlån og gjeldsordning

Er du i behov av en gjeldsordning, bør du kontakte den svenske Enforcement Tilsynet. Men husk at dette bare er en siste utvei hvis du virkelig ikke klarer å tilbakebetale eksisterende gjeld. Hvis du bare trenger å senke rentene på lån du har i øyeblikket, kan du i stedet bruke en samling av smslån.

Med forbehold om feil fakta eller informasjon