Lånebeløp

Lånebeløp – lånebeløp er hvor mye du kan, eller kan låne. Alle långivere har en grense som du ikke kan overskride, og noen ganger kan du selv være begrenset til litt mindre hvis din økonomi er litt verre.

Du åpenbart ikke trenger låne det maksimale beløpet hvis du ikke vil, men du kan velge den som passer deg og gjelder for det beløpet. Med litt flaks kan du låne det du ønsker, og det er når din lånebeløpet.

Lånebeløp

Noen lån gir større beløp

Størrelsen på lånebeløpet kan være forskjellig fra typer lån tilgjengelig. Noen lån gir større beløp, andre typer ikke. Det kan også være det motsatte, at bare visse lån tilbyr de minste beløpene.

  • Små lån  – Vanligvis pleide å være at du kan låne 500-10000 kr. I dag, disse långivere litt mer fleksibel, og du kan noen ganger låne opp til ca 20 000. (Även såkalte mikro eller sms lån).
  • Forbrukslån – normalt varierer mellom EUR 10 000 – 350 000. Noen långivere tilbyr opp til 500 000. Noen selv tilbyr beløper seg til 10 000.
  • Billån – vanligvis opp til 80% av kostnadene av bilen. Det er maksimumsgrenser her også selvfølgelig, men det er annerledes enn det de er på. Den nedre grensen er vanligvis det meste basert på bilens verdi, så du kan ikke kjøpe en for billig bil med en bil lån.
  • Boliglån – Først boliglån inntil 85% av eiendommen pris eller verdi. Her er vanligvis sjelden har en fast øvre grense, men det avhenger veldig mye på din økonomi. Du må også ha penger til å betale ned betaling fra sine egne lommer, og dyrere boliger, jo høyere også.

SMS-lån

Når du skal ta en sms lån , er det et stort antall lån å velge mellom. Hvor mye du velger å låne avhenger selvfølgelig av hva du trenger pengene for. Du trenger bare penger til å gjøre det nødvendig, før den 25., kanskje du velger å låne et sted mellom 1000-5000 kroner. Men hvis du trenger penger til å lage en stor kjøper kanskje låne porter mellom 5000 til 10.000 kroner.

Microlån

De minste lånene kalt lille fantasi av microlån . Dette inkluderer for eksempel betale dag lån som det har blitt snakket om så mye i det siste. Du kan vanligvis låne mellom 500-5000 SEK om gangen fra hver långiver.

Forbrukslån

Utlån er at mikrolån usikrede lån , noe som betyr at det aldri er mulig å låne de virkelig store summer. Men med et personlig lån , er det likevel å låne mye mer enn hva man kan gjøre med en mikro lån. Her er det nemlig muligheter for å låne fra 10.000 til 350.000 SEK på en gang.

Bil lån

Når du kjøper en bil, for eksempel bil, campingvogn, bobil eller motorsykkel kan selvsagt også låne penger. Det vil da utstede et sikret lån, noe som betyr at bilen vil stå som sikkerhet for lånet. Dette innebærer at banken føles mer selvsikker og er villige til å låne ut mer penger. Hvor mye av det er da mulig å låne kontrollert av verdien av bilen og personlig økonomi.

Boliglån

De største lån som folk vanligvis kommer i kontakt med boliglån . Disse kan brukes for hus, leiligheter eller noen annen form for boliger. Her er det også en sikret lån , noe som betyr at det kan låne penger. Og i motsetning til en bil som mister mye i verdi med alderen gjør et hus er ikke meningen at en ordnet økonomi betyr at det kan låne mange millioner hvis huset er verdt mye.