Låne penger og avtale med bank

Låne penger betyr at du inngår en avtale med en slik bank. Avtalen innebærer at du låne en sum penger i banken og betale tilbake lånet med renter .

bankene

Du ønsker kanskje å låne for et hus eller en bil. For at du skal låne penger i en bank, må banken være sikker på at du kan betale tilbake lånet, har du tilbakebetalingsevne. Noen ganger banken krever også en sikkerhet for lånet. Hvis du låner penger til å kjøpe et hus eller lån til forskuddsbetaling som banken ønsker å ha sikkerhet i form av bolig eller bolig lov. Du trenger ikke betale tilbake lånet i tide, kan banken bidra til å selge verdipapiret. Noen ganger banken krever at eventuelle andre kontoer med lånet som co-låntakere for deg å låne penger. Det betyr at personen er også en låntaker og banken kan kreve at personen til å betale lånet. Det er ikke så vanlig lenger til banken i stedet krever at noen er i slottetav lånet.

Nesten alle lånekostnader. Et lån kostnader består av interesse og avgifter du må betale i tillegg til de lånte pengene.

Rentesats og lån 5000

Når du låner penger du må betale renter . De pengene du lån 5000 for å finne ut hva rentendu må betale. Men det er mulig å forhandle og få en lavere rente . For noen lån, kjent högkostnadskrediter, er det regler om hvor høy renten maksimalt lov til å være. Det er også regler for hvor store kostnadene ved slike lån vil være.

Hastigheten kan være fast eller variabel. Hvis du har en fast rente , du og banken enige om å ha samme hastighet i perioden. Det kan være noen få måneder eller flere år.

Hvis renten er variabel er prisen markedet og deretter renten kan endre seg.

Det er vanligvis dyrere å ha en fast rente , men da vet du hva renten vil koste og kan ha et godt håndtak på dine utgifter.

Ved å se på et lån effektiv rente , er det mulig å sammenligne med andre lån. Den effektive renten basert på den faktiske renten pluss andre avgifter for lånet.

Andre avgifter

Banken kan kreve gebyr for lån hvis banken har spesifikke kostnader knyttet til lånet. Gebyrene bankgebyrer må være i enighet og kan bare endres hvis utgiftene kostnader knyttet til endringer. Typiske kostnader på lån er satt opp avgift og administrasjonsgebyr.

Hvis du ikke tar vare på dine utbetalinger, kan du måtte betale purringer og sent avgifter.