Låne penger men med betalingsmislighold?

Mikro-lån er ganske populære lån av små mengder, som du låne for en kortere periode. Nå som mange tar mikrolån , er det også mange långivere som tilbyr denne typen lån, men de fleste av dem ikke akseptere at du har dårlig kreditt. En betalingsmislighold raskt sette en stopper for dine planer om å ta et rentefritt lån, men det er vel å få en mikro lån til tross bemerkning?

peng

Selv om en betalingsmislighold ofte gjøre at du ikke kan ta et lån, det er faktisk flere långivere som er enige om å låne penger selv med bemerkninger. Selv långivere tilbyr mikrolån (og lønning lån) noen ganger tror det kan være greit for deg et notat og godkjenne lån.

Kreditt historie?

Disse långivere ser litt annerledes på kreditt historie og gjøre en mer praktisk vurdering i å avgjøre om søknaden skal godkjennes eller ikke. I stedet for dine microloans står og faller rett til et betalingsmislighold vurderer det i alle aspekter av din økonomi før avgjørelsen tas. Dette inkluderer alt av betydning, slik som inntekt, eiendeler, gjeld, og selvfølgelig kreditt. Dersom samlet vurdering av din økonomi er positiv som du kan låne.

Spørsmålet er da om det er noen ulemper til en mikro lån med en utlåner som godtar betalingsanmerkninger i forhold til en utlåner som ikke gjør det. Svaret er at det er normalt ingen spesifikke ulemper. Men det kan ofte være at långivere er aller billigste vanligvis ikke akseptere at du har bemerkninger. Siden utvalget er litt begrenset tvang deg kan da ta en microloan som er litt dyrere. Ikke glem at det er ofte grunner ikke låne i det hele tatt når du har problemer med økonomien.

Hvis du er interessert i å finne en lån med betalingsanmerkning , har vi en sammenligning for nettopp det. Der kan du se långivere som godtar notater og også sammenligne sine priser.

Låne penger til gjeld

Ønsker du å ta et nytt lån selv om du har gjeld? Det er ikke umulig å låne penger selv om du allerede har gjeld, kreditt historie og lignende. Det er långivere som gir lån selv for de som ønsker å låne penger med gjeld, og i noen tilfeller kan du også ta opp lån for å redusere gjeldsbelastningen.

Synes du det er vanskelig å betale hele månedlig beløp på kredittkortet ditt ? Kanskje gjelden over tid vokst, har du et par personlige lån og kanskje har du også kjøpt forbrukerelektronikk i avdrag. Selv om disse lånene er vanligvis individuelt er relativt små, vanligvis fortsatt være ganske store summer penger til å betale hver måned, penger som du sikkert kunne bruke noe mer moro. En måte å redusere de månedlige kostnadene av disse gjeld er å konsolidere alle dine eksisterende lån, kan vi lettere hjelpe deg med.

Beregningseksempel: annuitet 12 år, beløpet 225 000 -, flytende rente 5,95%, opp koster 0: – administrasjonsgebyr 0 -, noe som gir en effektiv rente på 12,6%. Totalt beløp å betale tilbake 315 338: -. 144 avdrag. Rentekostnader 90 338: -. Individuelle priser varierer 2,95 til 29,5% med effektiv rente 2,99 til 33,83%. Payback 1-15 år.

Samle lån og refinansiering

Alle lån har kostnader inkludert. I tillegg renten skal organisere utgifter , Bill avgifter og noen ganger ekstra avgifter. Når skal beregne den totale kostnaden for et lån, APR, hvis du inkluderer disse kostnadene. Ofte små lån en mye høyere effektiv rente enn større lån, er det ofte fordi det er en like grundig kredittvurdering ved søknad om små lån. Långivere beskytte seg selv heller enn å risikere ved å sette en høyere effektiv rente på lånet. Hvis du har mange små lån, betaler du sannsynligvis for høy rente for disse lånene, og det er bedre å låne penger med gjeld å ta på seg mer lån. Ved å samle alle lån er lettere å presse ned flytende rente som ellers kan være høy. Deretter får du lavere månedlige utbetalinger og bedre kontroll over dine små lån.

Gjeld Freedom

Å låne penger i gjeld er mulig. Selv om du har dårlig kreditt og lignende, er det derfor mulig at du kan få et lån gitt, det betyr ikke nødvendigvis høye renter. En måte å bli gjeldfri når det kommer til små lån med høye renter er å søke om et lån med gode betingelser, og deretter nedbetale lån. Resultatet er at i stedet, du bare har ett lån med en rente i stedet for et tall, og fra ulike långivere.

Forbrukslån

En måte å låne penger med gjeld er med private lån . Denne typen lån gitt av banker og andre låneinstitusjoner. Interessen vanligvis være mellom 3,5% og 11%. Før du låner penger med gjeld, må du tenke nøye gjennom denne beslutningen, dere to å finne lånet som er rimelig. Bare fordi långivere tror at det betyr en tryggere og bedre business. De ledende bankene er ikke alltid positivt å låne ut penger til folk med høy gjeld, fordi det kan være nødvendig å slå til noen av de mer nisjebanker eller lån meglere.