Låne penger med betalingsanmerkning og lensmannen

I de siste årene har antall personer med en aktiv gjeld ved Namsmannen vokst seg stadig større. Samtidig vokser ting du trenger å låne penger til å kjøpe. Det kan være et hus, en ny bil eller kanskje noe helt annet. Noen ganger bare et lån selv om du har en gjeld til lensmannen.

gjeldssanering og betalingsanmerkninger

I denne artikkelen vil vi derfor finne ut hva som gjelder og svare på det enkle spørsmålet: Er det mulig å få et lån dersom du har en aktiv gjeld til lensmannen?

Aktiv gjeld ved Namsmannen

Hvis du har en aktiv gjeld til namsmannen, vil du ha problemer. Du kan selvsagt søke om lån til tross for din gjeld, men det vil sikkert ikke bli innvilget. Dette er fordi utlåner ser din gjeld og se at du ikke har en god oversikt over din økonomi. Det vil derfor være dumdristig av personen til å gi deg et lån fordi de ikke vet om de vil få pengene sine tilbake.

Du vil derfor ha svært alvorlige problemer hvis du prøver å låne penger med en aktiv gjeld til lensmannen.

Utlån til tross gjeld

Hvis du har en aktiv gjeld, vil det være umulig for deg å få en ny personlig lån. Det er rett og slett ikke mulig. Men hvis du bare har dårlig kreditt og ingen aktiv gjeld så det er helt annerledes.

Deretter vil du definitivt være i stand til å få lån, men renten vil bli høyere, og du vil i noen tilfeller ikke være i stand til å låne så mye som kunder uten kommentar. Har du nylig har mottatt en betalingsmislighold, kan det være smart å ta det rolig med innlån til.

Lån til tross med betalingsanmerkning

For de som bare har betalningsamärkningar det finnes alternativer. Kontroller at du har en skikkelig orden på din økonomi først, slik at du ikke ender opp med lensmannen – Det er det siste du ønsker lån med betalingsanmerkning xn--smln-coab.com/l%C3%A5n-med-betalingsanmerkning/.

Refinansiering

Dette lånet er også kjent som gjeld finansiering lån og er en av de lån som du kan få, selv om du har en aktiv gjeld til lensmannen. Flere banker og selskaper tilbyr dette lånet, og det eneste kravet er at du har noen form for sikkerhet for lånet. Du må da bruke en del av lånet til å bosette alle forpliktelser av lensmannen, er det formålet med lånet. Dette lånet vil dermed gjøre deg helt gjeldfri, som er noe du absolutt vil.

Flere fordeler fremfor andre alternativer

Fordelene med en omstarts lån er derfor mange. Den største fordelen med dette lånet er at du får orden i din økonomi. Lånet kan faktisk brukes til å gjøre mer enn å nedbetale kronofogdsskulder. Hvis du har gjeld med håndhevingen tjenesten vil i hovedsak bli brukt til å betale det, men da kan du for eksempel bruke den til å betale av små lån og kreditter. Du får deretter bare ett lån for å holde styr på, i stedet for flere. Videre vanligvis starte lån gi deg en bedre rente enn den andre smålånen og lån du har, som er en annen fordel.

I prinsippet kan man si at hvis du har en sikkerhetskopi, slik at du kan få en ny start lån bør du søke om det. Dette er utvilsomt en av de beste måten å unngå fogden og alle små lån eller kreditter.

Hvis du ikke har noen sikkerhet eller av andre grunner ikke kan få en restart utlån, er det fortsatt en siste utvei; Gjeldsordning.

Gjeldssanering – en siste utvei

Hvis du har aktive gjeld med lensmannen, så de gjør sitt beste for å få de pengene som trengs for å bli gjeldfri. Noen ganger er dette rett og slett umulig, og så er det en siste utvei:  det er gjeldsordning

Du søker om gjeldsordning til fogden og deretter vurderer om det skal gis eller ikke. Hvis gjelden er innvilget, vil du bli pålagt å betale så mye som mulig av gjelden over en viss tidsperiode. Når perioden med sen er over vektlagt de forpliktelser som er igjen, og du er nå helt gjeldfri.

Underhold

Dette kan virke som en enkel utvei, men det er virkelig ikke. I denne perioden av tid når du skal betale ned så mye som mulig av gjeld, må du nemlig leve på eksistensminimum. Dette betyr at du bare kommer til å ha så mye penger som trengs for å overleve. Resten vil gå til å nedbetale gjeld.

Dette er grunnen til at gjelden blir sett på som en siste utvei, fordi det ikke er lett å leve på eksistensminimum. Du kan bare kjøpe det som er absolutt nødvendig som mat og toalettsaker. Alt annet du må klare seg uten. For noen er dette deres siste utvei, det er rett og slett ikke noe annet valg. Da og bare da bør du søke om gjeldssanering.