Hva er kreditt?

Ordet stammer fra det latinske ordet “kreditt”, som betyr “å tro på.” Dette er et passende ord når du låne penger på grunn av en viss tillit til at du har tjent. Den utlåner gir deg tillatelse til å bruke en sum penger for en forhåndsbestemt periode, kreditt. Med andre ord, har du mulighet til å kjøpe noe som du egentlig ikke har råd til.

kreditt

Når kredittiden siden er over, bør beløpet tilbake betalt. Ofte er det også renten på et kredittkort gjeld. Betale tilbake renter regelmessig eller på det tidspunktet du betale tilbake lånet. Du bevise din kredittverdighet ved ikke å ha noen kreditt historie på kreditt-rapporten er gjort. Kredittopplysningstiden er forbundet med å søke om kreditt i Norge.

Hvordan kan du bruke kredittkort?

De fleste som handler på kreditt med kredittkort. Hvis du søker om et kredittkort så dømt prisgunstig sammen din lønn, tilbakebetaling historie og hvis du har ingen kreditt historie . Bruk av kredittkort kan du kjøpe produkter som du ikke har penger i øyeblikket. På slutten av hver måned vil du motta en faktura der alt du har kjøpt er oppført og den totale summen. Mange kredittkort tilbydere har du slipper å betale renter hvis du betaler penger i løpet av de første månedene, i stedet betales en årlig avgift for kredittkort.

Mange ganger du ikke kan betale noen betydelige summer ved å bruke et kredittkort. Trenger å låne en større sum penger kan i stedet søke boliglån, billån eller forbrukslån . Vi på din side for å finne det beste lånet for deg. Vi hjelper folk til en bedre og enklere personlig økonomi. Vi hjelper også små bedrifter så vel som forsikring virksomheten lån. Vi har inngått samarbeid med 23 ulike aktører i det norske obligasjonsmarkedet. Ved å gjøre det, har vi en veldig god forståelse av bransjen som helhet, og kan tilby det beste lånet for deg.

Hensyn ved bruk av kreditt og smålån

Det er en kreditt, som er der for å beskytte deg. Den tilbyr deg kreditt må ikke gi deg dårligere vilkår enn loven tillater. Vennligst les avtalen nøye før du godtar kreditt. Betale ekstra oppmerksomhet når du leser det gjeldende rentenivået. Hvis man ikke er forsiktig, kan du betale dobbel pris som skal betales med kredittkort. Dette skjer når renten er for høy når låneperioden utløper. Det finnes useriøse aktører som ønsker å lure deg. Så det er godt å være oppmerksom på når du leser gjennom avtalen.

Det kan også være vanskelig å finne en seriøs og god utlåner når du søker om personlige lån. Ved søknad om lån vil finne utlåner som tilbyr de beste vilkårene. Vår sammenligning tjeneste på sidene fører til konkurranse blant långivere. Dette skaper best mulige forhold for deg som låntaker bør være i stand til å bli matchet med utlåner for smålån og kreditt som passer deg best. Vår ekspert rådgivere vil hjelpe deg å få en oversikt over de långivere tilgjengelig i markedet. Som dermed også hjelper deg til å velge de vilkår som viser seg å være mest gunstig for deg.