Kan du få et privat lån med et betalingsanmerkning, men uten sikkerhet?

En eller flere kreditt historie kan stikke kjepper i hjulet for en rekke ting knyttet til økonomi. Det kan være alt fra mobil til leie en leilighet, og selvfølgelig til å låne penger. I noen långivere øyne er rett og slett en person med dårlig kreditt i en større risiko for å låne ut penger som han ikke hadde betalt tilbake sin gjeld. Her tar vi en nærmere titt på dette problemet og se om det er noen løsninger.

betalingsanmerkninger

Mulig å få privatlån og lån uten sikkerhet med betalingsanmerkninger?

Du bør aldri si at det er umulig å få et personlig lån selv om det er aktive kreditt historie, men du bør vite at det sannsynligvis vil være svært vanskelig. Hvis du ønsker å få privatlån og lån uten sikkerhet med betalingsanmerkninger fra noen av de store bankene er pålagt trolig være å besøke dem personlig og du viser deg en veldig god økonomi fordi de bør selv vurdere utlån av penger.

Dette betyr en stabil inntekt, og at alle gamle gjeld er nedbetalt. Selv om du har dette, og gjøre et godt inntrykk av det er ingenting å si på at de vil akseptere deg som låner. Men muligheten er der.

Den beste muligheten til å låne på en vanlig bank snakker med banken du er kunde hos eller noen av de andre store bankene i byen din. Du må da som jeg sa forklare situasjonen, hvorfor du har et problem, og hvorfor du føler at du kan håndtere et lån selv om du har dårlig kreditt.

Hvis du kan vise til en sterk økonomi eller andre gode grunner til at du er i stand til å låne penger, kan det gå veien, men det er som sagt ingen garantier. Jo flere argumenter du må være i stand til å få et lån, jo bedre er det. Det vil være lettere hvis det er en gammel -Betaling som lenge har blitt løst.

Låneinstitusjoner som fokuserer på mennesker med klager

Det er litt av hvordan det ser ut i lånemarkedet fra tid og tid, men hvis du er heldig noen ganger det er långivere som har valgt å spesialisere seg i utlån av penger til folk med dårlig kreditt. De vil også gjøre en kredittsjekk bare de som ikke automatisk si nei hvis det er et betalingsmislighold, men de tar dette som en negativ del av totalkarakteren. Positive ting som formue og inntekt kan være store nok til å oppveie den totale karakteren.

Lån med garantister

Et annet alternativ for de som ønsker å låne penger, men har dårlig kreditt, er å prøve å finne en person som vil være garantist for lånet. Men dette er noe du bør være forsiktig når personen står kausjonist vil være ansvarlig for tilbakebetaling dersom låntakeren ikke kan administrere sine nedbetaling.

Av denne grunn bør du bare bruke en garantist hvis du virkelig er sikker på å være i stand til å betale tilbake lånet. Det er ofte et familiemedlem eller en venn som vil være garantisten, og det er viktig å ikke ødelegge vennskapet for et lån.

Hvis du føler deg trygg på å takle nedbetaling er en garantist er et godt alternativ som det gir utlåner en følelse av sikkerhet for å låne penger. De vil deretter foreta en kreditt orden på garantist også for å sikre at vedkommende har en god nok økonomi.

Leter du etter et personlig lån uten sikkerhet, men synes det er vanskelig å få lån fordi du har en betalingsmislighold? I, ser vi mer av det faktiske evne til å betale enn økonomisk historie. Dette betyr at vi kan gi deg et personlig lån til tross for dårlig kreditt. Med vår online kreditt kan du låne opptil 150 000 opp til 15 år.

Et fleksibelt lån til tross for betalingsmislighold med ferratum

Akkurat som med en vanlig personlige lån du trenger ingen sikkerhet for å kunne søke om privatlån med betalingsanmerkninger på ferratum. Men i motsetning til en vanlig personlige lån, kan du bestemme når du ønsker å låne. Kreditt finn alltid tilgjengelig online gjennom Mine sider, og du bestemmer når det er på tide å ta ut penger og opptrekk. Du betaler renter bare på beløpet tatt. Det betyr at du kan søke om lån i dag, men begynner å bruke det på et senere tidspunkt som passer for deg.

Renten for de som har en betalingsmislighold er for tiden på 12% – 19%. Akkurat som med en vanlig personlige lån med betalingsmislighold, kan du bruke pengene til hva du vil, og du kan alltid innfri lånet når som helst uten ekstra kostnad.

For å søke om personlig lån med betalingsmislighold

Du bare lage en søknad på nettet direkte på denne nettsiden. Du kan registrere din søknad med både vanlig og mobil BankID. De grunnleggende kravene for å søke om er at du er minst 20 år, har en fast årlig inntekt på minst SEK 150 000 og har ingen gjeld med den svenske Enforcement Tilsynet. For ekstra sikkerhet, kan du velge å registrere deg for en kreditt beskyttelse som dekker annonserte månedlige beløpet av kreditt som brukes i inntil 12 måneder hvis du blir ufrivillig arbeidsledig eller langvarig sykefravær.
Slik gjør du:

  1. Fyll inn beløpet, tilbakebetaling vilkår og personlige opplysninger i søknadsskjemaet
  2. I kontortiden vil bli besvart innen en time, ellers neste bankdag
  3. Hvis søknaden innvilges sendte en kontrakt til deg via e-post, vil du signere med BankID eller Mobil BankID
  4. Etter at kreditt tilgjengelig innen 1-2 virkedager

Andre produkter og tjenester

I tillegg til personlige lån til tross for kreditt historie, har vi selv vanlige usikrede lån som du kan bruke til å innløse lån og kreditter og lavere månedlige utbetalinger. De er også brukes av kunder som ikke har en betaling varsel, men som ønsker en kreditt på mobiltelefoner . Vi tilbyr også en sparekonto med en høy sparerate og finansielle løsninger for selskaper som factoring og faktura factoring.