Fordeler med forbrukslån uten kredittsjekk og sikkerhet

  • Ingen sikkerhet er nødvendig.
  • Lån 10000-350000 kroner i 12 år.
  • Tilbakebetale tidlig tilgang.

Forbrukslån – en bank lån uten kredittsjekk og sikkerhet

Utlån er en bank lån som er ideelt om du ønsker å kjøpe en bil, renovere kjøkkenet eller gjøre noe helt annet. Du trenger ikke noen sikkerhet for banklån.Du kan også bruke lånet til å løse dyrere kreditt, og dermed redusere den månedlige utbetalinger. Ved å samle gjeld for et banklån, kan du til slutt få en bedre kredittvurdering.Er du medlem av unionen? Da har du muligheten til å låne penger av en  medlems lån uten kredittsjekk og sikkerhet hvor du får en bedre rente.

Du kan søke om lån selv om du ikke er kunde hos oss i dag. Du kan søke om et lån med kredittsjekk en slektning eller forelder. Lær mer om hva det innebærer å være  en medsøker og co-låntakere .

Låne penger trygt

For å få et privat lån, må du være 18 år gammel og har en god nok økonomi til å betale tilbake lånet. Vi gjør en kredittvurdering hvor vi tar hensyn til din økonomi og din livssituasjon når du tar et privat lån.

Våre kunder …

  • … vanligvis bruker sine personlige lån for hjem forbedringer (32%)
  • … tror vår søknad er lett å forstå (karakter 4,3 av 5)
  • … gjelder mest om personlige lån kl 11 på mandager

Hvordan søke om lån uten sikkerhet

  1. Fyll inn beløpet du ønsker å låne og nedbetalingstid og klikk på Søk nå-knappen. Identifisere deg med Mobile BankID.
  2. Fyll ut informasjonen, og klikk Send. Du vil bli varslet på skjermen *. Har du en medsøker du får svar når både gjennomført og godkjent søknad.
  3. Signering lånedokumenter med Mobile BankID. Har du en medsøker må dere begge til å undertegne dokumenter. Selvfølgelig! Pengene utbetales nå.

Hvis din lånesøknad er godkjent, er banken lånet utbetalt til kontoen din direkte. Det minste beløpet du kan låne er 10.000 kroner.

* I noen tilfeller kan vi ikke gi en automatisk svar, og da vil vi kontakte deg via SMS eller ringe deg hvis det er nødvendig.

Renter og priser for Privatlån

Renten på lånet er alltid variabel, noe som betyr at den kan endre både før din personlige lån er betalt og den tiden du har lån.

Hvis du er med vår klient programvare, kan du låne penger på en bedre rente. Hvis du ikke er i brukerprogrammet, betaler du vanlig pris.

SPESIFIKASJONRENTE ELLER PRIS
Interesse for Premium-kontoer og kundefordeler5,55%
Interesse for Plus Kunder og Innsjekkings Customer7,55%
årlig rate8.30%
registreringsavgift525.00 SEK

Sørg for at du får en god lån

Det er viktig at du sørge for at du får en god lån når du tar ut en bank lån når det er en stor forskjell i kostnadene for ulike lån. En god Lånet har en rente som kan sammenlignes med tilsvarende lån. Lånet skal nedbetales over en lengre periode, slik at de månedlige kostnadene ikke er for høy. Videre lånet ha lave andre kostnader og bli betalt tilbake tidlig uten ekstra kostnad. Sørg for at du har en god bank lån, slik at du får pengene til andre ting.

Beregningseksempel for usikrede lån

Alle prøveberegninger er beregnet for usikrede lån på 100 SEK 000 med en løpetid på fem år med lineære avskrivninger. Eksempelet forutsetter totalt 60 avdrag på usikrede lån.  

Alle prøveberegninger er beregnet for usikrede lån på 100 SEK 000 med en løpetid på fem år med lineære avskrivninger. Eksempelet forutsetter totalt 60 avdrag på usikrede lån.  

spesifikasjonvariabel renteeffektiv renteførste avdragtotalkostnad
Premium og Benefit kontoer5,55%5,93%2 130,00 SEK114 631,00 SEK
Innsjekking og Plus kontoer7,55%8,07%2 296,00 SEK119 715,00 SEK
Ordinær pris og interesse8.30%8.88%2 359,00 SEK121 621,00 SEK

Den effektive renten er beregnet i henhold til retningslinjer Forbruker byråets og inkluderer avgifter og utgifter.