Flere nye mindre lån

Det norske obligasjonsmarkedet er booming. I dag er det en rekke lån å velge mellom. Hvert år dukker det opp flere nye små lån. En ting er felles for alle nye små lån: det er raskt å bruke og utbetalinger på bankkontoen nesten umiddelbart. Forskjellen mellom den nye smålånen er at forholdene er forskjellige. Renten er ofte lik (selv om det er forskjeller), men varierer avhengig av utlåner.

pengerne

Hvordan gjør du for å finne gode nye små lån? Det er bare å sammenligne. Det finnes både gode nye små lån til fattige. Egentlig er det samme gjelder for nye små lån per gammel. Sammenligne nøye før du bestemmer deg! Da er det ganske enkle, små lån via SMS er rask og effektiv, er en god start for å slå til.

Hvor trygt er det med nye små lån?

Det korte svaret er at det er like trygt med de nye smålån som lån som har vært på markedet en stund. Egentlig alle små lån heller nye på det norske markedet, sammenlignet med private lån. Smålånen begynte å dukke opp i Norge i over ti år siden. De ble populære fordi de var så enkel og fleksibel. Mange små lån forsvant og ble erstattet av nye små lån.

Alle lån, uavhengig av om de er nye eller gamle må følge norsk lov. Det er en lov som kalles Consumer Credit Act. Den regulerer vilkårene for lånet. Blant annet er det grenser for hvor høyt renten vil bli. Det er rente caps og kostnadsrammer. Slik respekt alle nye markedsaktører.

Man kunne tenke seg at en ny utlåner kan ha sensitive økonomi enn en utlåner som har vært på markedet i flere år. Det er ingenting som du som låner penger å bekymre deg. Hvis utlåner bør skje for å gå bust lån vil trolig bare bli overført til en annen utlåner eller bank. Dine lånebetingelser fortsatt gjelder, og du trenger ikke å bekymre deg om vilkårene for å svekkes.

Fordelene med det nye små lån og refinansiering

Egentlig er det ingen fordeler eller ulemper av nye små lån i forhold til eldre lån og refinansiering. En fordel at du kan tenke på er at det kan ha dukket opp nye små lån med bedre betingelser enn de som allerede er på markedet. En ulempe er muligens at det er likevel så mange kunder på utlåner. Samtidig er det all den informasjonen du trenger i forbindelse med søknad om et nytt lån. Derfor, les videre og sammenligne vilkårene nøye for å sikre at det ikke spiller noen rolle om du velger et nytt lån eller et lån som har vært på markedet en stund.