Finansfiks

Nätlån utlåner for de som leter etter en grei mikrolån med klare betingelser, kortere løpetid mot en litt høyere gjennomsnittlig månedspris. Nätlån bærer ingen UC kontroll og ikke la fortiden kreditt historie automatisk sette en stopper for å få lån godkjent. Du kan låne summen av 1000 kr til 4000 kr og interesse Varier på det beløpet du låne.

finansfiks hjemside

Finansfiks og refinansiering

 • Låne 1000 – 4000 kr
 • Uten UC – Nätlån bruke Creditsafe for all kreditt
 •  Betaling til mange norske banker, penger på kontoen din innen 24 timer
 • Imot betaling note (r)
 • Betale tilbake lånet gjennom Swish
 • Kort tilbakebetalingstid (33/61 dager) skal forlenges med 30 dager
 • Få tilbakebetaling plan hvis du synes det er vanskelig å betale tilbake (for en avgift)
 • Det negative: Høye inntekter krav i forhold til lånebeløpet. Nettstedet føles upersonlig.
 • Les mer om refinansiering her!

Nye, lavere rente, deretter den nye renten cap ble introdusert

Som finansnæringen er regulert igjen og igjen, senest i september 2018, har dette tvunget långivere Nätlån til å endre sine produkter og lavere rente. Dette har ført til en betydelig lavere nominelle renter og en mer rettferdig effektiv rente, for tiden 217% – 2343% i stedet for den tidligere årlig rate 593% – 3024%, men ordningen gebyr pluss 50 kroner. Med denne Nätlån klassifisert som en högkostnadskredit.

SMS og små usikrede lån med avgjørelse

Tar et usikret lån betyr at du ikke trenger å forklare til utlåner hva du har tenkt å bruke pengene fram sms lån til – kanskje det er på tide å gå til tannlegen, å kjøpe en ny TV når det er noen få dager igjen til å betale eller betale en uventet regning. Det viktigste er at du vet at du kan betale tilbake lånet i henhold til avtalt betalingsplan.

Beslutningen kommer snart etter signering med BankID, deretter utført betaling til særskilt konto. Hvis du mangler BankID så kommer Nätlån krever andre identifikasjonsmetoder, inkludert en kopi av ID-kort og kontoutskrifter.

Utvid smålån i 30 dager

I små lån kan forlenge lånet i ytterligere 30 dager mot en utvidelse gebyr på 390 kr, ellers kan du be om en betalingsplan hvis du trenger mer tid enn det, også for en avgift, men noe lavere 170 / mnd. Vi anbefaler ikke å forlenge lånet fordi det er svært dyrt i forhold til lånebeløpet som er aldri høyere enn 4000 kr, men kan være et alternativ hvis det virkelig bryter ned. Hvis du bare ønsker å låne penger nå og betale det tilbake på neste lønn så Nätlåns lønning akkurat for deg.

BankID signering og varsling

Nätlån samarbeider med noen av de største bankene og har innført BankID autentisering med eID – nå kan du i bare ett minutt å bekrefte at du er deg og få nyhetene rett på skjermen. Tidligere krevde en fysisk signatur før smslånet kunne godkjennes, men tiden er nå forbi. Dette har også økt gjennomsnittlig rating for Nätlån.

Grunnleggende kriterier (må være oppfylt):

 • Være minst 18 år
 • Har du en inntekt på minst 100 000 kr / år
 • Norge statsborgerskap og registrert som bosatt i Norge

Kundeservice, betaling og åpningstider

Nätlåns kundeservice er klar til å svare på alle mulige spørsmål og hjelp med lån søknad hvis du er usikker. Ring dem på 46 (8) 124 482 66 eller send en e-post til kundtjanst@natlan.se . Timene er ikke spesifisert på nettsiden, men etter noen undersøkelser, ser vi at de er åpen mandag – fredag 09:00 til 17:00, stengt i helgene. Betaling gjøres etter signering med BankID før 12:00, men noen ganger kan ta opptil 24 timer.

Godtar notater og en lav erklært inntekt

Primal Capital ser heller til den fremtidige betalingsevne for tilbakebetaling av lån i stedet for avvise bare fordi du har mottatt en betaling standard. Det kan også være at du har nylig fått en jobb og ikke har en tidligere årlig avkastning arkivert, tar denne Primal Capital hensyn og trenger bare et bevis i form av en lønnsslipp eller tilsvarende dokumentasjon for å bekrefte at du har en inntekt.

Hvis alt er riktig, vil de godkjenne lånet innen 3 dager (det er vanligvis mye enn det, synes 24 timer for å være standard), så pengene blir utbetalt til din konto.

Du identifiserer deg med BankID eller registrer et gjeldsbrev, så også godtar du belastning. Primal Capital deretter betaler penger til din valgte Kontoen må tilhøre dem som søker lån.

Rentefradrag i retur for en bedre skatterefusjon

Primal Capital tror verken i skjulte avgifter, fakturering kostnader eller dyre etableringsgebyrer og derfor bare har en kostnad for lånet, renten. Den nominelle renten er for tiden på 26%, effektiv rente på 27%, og jo lengre nedbetalingstid du tar, jo lavereAPR, som også er fradragsberettiget i selvangivelsen (30% av rentekostnader).

Grunnleggende kriterier:

 • Minimum 20 år
 • Ikke å ha aktive forpliktelser KFM
 • Være registrert i Norge og norske statsborgere
 • Noen kreditt historie må være eldre enn 6 måneder
 • Fast årlig inntekt på minst $ 100 000 / år, og være i stand til å bevise at du arbeider med hjelp ** lønnsslipp eller pensjonskonto (hvis du ikke har noen selvangivelse)

Med forbehold om feil fakta eller informasjon