Ferratum

Ferratum er en godt etablert långivere som fokuserer på sin populære lån på opp til 30 000 kr med fleksibel tilbakebetaling vilkår og hvor alle kunder kan alltid låne uten en månedlig avgift, etableringsgebyr og administrasjonsgebyr. Tidligere kunne du søke om Ferratum Micro var deres lån opp til 4000 kr, men dette lånet er fjernet og erstattet med billigere lån. Les mer om smslån.

ferratum money

Mange i dag søker en lån uten kredittsjekk og Ferratum er en av de beste långivere når det gjelder anonyme lån som kan forklare hvorfor Ferratum er utlåner som godkjente de fleste programmer (i henhold til vår statistikk).

Ferratum og mikrolån

  • Til tross for flere kreditt historie
  • Betaling ukedager mellom kl. 08:00 til 21:00, inkludert helgene 11:00 til 18:00 og sene kvelder
  • Kundesupport med høye kundeomtaler
  • En fleksibel rullerende mikrolån for maksimal tilgjengelighet

Ferratums kredittkonto, et alternativ til tradisjonelle smålån

Ferratums konto kreditt er en av de beste på markedet, og et mye rimeligere alternativ til et små lån, fordi den månedlige renten er bare 3,3%, og vil uten noen avgifter, i tillegg til renter. Deres kreditt er en roterende sikt, mens sms-lån spillere har en tendens til å markedsføre seg selv med en fast månedlig avgift når du løftet et fast beløp, og blir dyrere jo lenger varigheten du angir.

Påvirke ikke kredittverdighet

Ferratum bruker kredittsjekk noe som betyr at lån er godkjent fordi de ikke bryr seg om antall forespørsler. Dette er også nyttig hvis du ønsker å søke om et større banklån og ønsker ikke en kredittsjekk bagasjen som kan redusere sjansene for å få banklån godkjent.

Ferratum bruker kredittsjekk, er usikret og er tilgjengelig til tross for lån med dårlig kreditt og betalingsanmerkning, opp til 6, men de må være eldre enn 6 måneder.

Lavere effektiv rente og lavere månedspris

Med ny högkostnadslagar vil også være en bedre rente, og derfor Ferratum senket sine renter for å dekke de nye reglene. Låne eksempel:10 000 kr over 12 mnd koster 6851 kr, eff.rente 258,02 % Totalt å tilbakebetale 16 851 kr inkl. 12,5% uttaksavgift.

ferratum bank

Utbetaling selv i helgen til 18.00 – Med Ferratum

En av grunnene til at Ferratum er en av våre favoritter er at de arbeider med alle lån gjennom et automatisert system som betyr at du kan søke på en lørdag eller søndag, og fortsatt få lånet godkjent, samt tilgang til pengerne. Kanskje noe uventet som gjør at du trenger penger? Deretter Ferratum rette utlåner for deg.

Når du tilbakebetale kreditten ved belastning (minimum beløp å betale) eller faktura hver måned for å tilbakestille det opprinnelige lånebeløpet, og du kan bruke hele lånet tilbake.

Grunnleggende krav (må være oppfylt):

  • 21 år
  • Å være registrert i Norge
  • Ikke ha en negativ balanse av KFM
  • Inntekt Krav: Ha en erklært arbeidsinntekt (individuell vurdering)

Ferratum kundestøtte, åpningstider og betalings ganger

Ferratums kundeservice er tilgjengelig døgnet rundt via telefon, chat (anbefales kontakt kanal) og e-post. Når vi spurte noen spørsmål via chat så vi fikk svar med en gang, noe som øker karakteren videre.

Har du en annen bank, så de pengene til kontoen ennå samme dag lån godkjenning før middag. 09:00 (i morgen), ellers vil det ta en ekstra arbeidsdag. I helgene skjer betalinger kontinuerlig til 18.00.