Hvis Favorittlån?

FavoritLån markedsfører et lån megling tjeneste fra Axo Finans. Søknader behandles av Axo Finans . Målet er å gi kundene en sikker søknadsprosessen.

låne favoritt lån

Lånebetingelser

I FavoritLån kan du søke om lån mellom 5000 og 600 000 kr som skal betales av på mellom 365 og 5475 dager. Du bestemmer hvilket formål du har med lånet – for eksempel kan du søke om et lån for en bil, forbruk, eller hvorfor ikke samle andre lån for å prøve å få ned den månedlige utbetalinger? Du trenger ikke å gi noen sikkerhet eller depositum for å låne penger fra FavoritLån.

Du søker og vil tilby lån på opp til 15 ulike långivere, men hvor mange långivere som vil gi deg et tilbud avhenger av lånebeløpet, nedbetalingstid, samt de samlede økonomi. Dessuten er renten settes individuelt mellom 2,95 og 29,50 prosent, og det er bestemt av en kredittsjekk. FavoritLån, men på søknadstidspunktet, anslagsvis månedlige kostnader.

Å bli tilbudt og være kvalifisert for et lån må du oppfylle visse krav. Noen långivere kan ha høyere krav enn de som er nevnt nedenfor. Du må være minst 20 år, har en fast inntekt på 10 000 kr eller mer per måned, og du må også ha en fast jobb, en midlertidig jobb, din egen bedrift eller bli pensjonert. Du kan ikke ha dårlig kreditt eller gjeld balanse i tvangsfullbyrdelses Authority.

Du har mulighet til å søke om et lån med en annen person. Sjansene for å få innvilget et lån øker hvis du er to søkere, men begge må oppfylle kravene til å søke om og få innvilget.

Service, sikkerhet og smslån

Hvis du har spørsmål som ikke er besvart på nettsiden, kan du kontakte FavoritLån ved å fylle ut et kontaktskjema på nettsiden. De vil komme tilbake til i løpet av 24 timer, men ofte den dagen du ba om kontakt.

På nettsiden kan du lese mer om betingelsene, Kapsler og personvernerklæring. FavoritLån beskriver seg selv på nettsiden at de har en kryptert forbindelse og du søke om et lån på en sikker måte. Les mer om sms lån her.

Hvordan søke små lån

Du kan søke for lån direkte til nettsiden der du begynner å fylle ut informasjon som lån beløp, tilbakebetaling vilkår og kontaktinformasjon. Når brukt, en kreditt rapporten og gir deg opp til 15 tilbud fra ulike långivere. Sammenligning långivere koster deg ingenting, og små lån søknaden er ikke bindende. Du velger i fred og ro lånetilbud som passer best for deg, og hvis du ikke finner noe, er det bare å si nei.

Hvis du signerer låneavtalen med BankID kan du gjennom hele søknadsprosessen på en dag. Hvis du godtar at du signerer kontrakten og det er når søknaden blir bindende. Etter signering av avtalen, er betaling innen et par dager, men er avhengig av både utlåner og banken din.

favorittlån

Hvis lånene i korte trekk

 • Lånebeløp: 5000 – 600 000.
 • Payback: 1 – 15 år.
 • Penger på konto: Du får svar på søknaden din på samme dag (med mindre du søker veldig sent). Hvis utlåner du velger tilbyr signering av låneavtalen med Bank ID, får du pengene dine innen 2-4 dager etter at du har gjort din søknad.
 • Interesse: Årlig rente 2,95% – 29,00%, effektiv rente 3,70 til 29,60%.
 • Avgifter: Favoritlån er ingen avgift for sine tjenester, men mange av bankene de jobber med et set-up avgift og faktureringskostnader. Typisk ordning avgiften er 495 kr og 35 administrasjonsgebyr / måned.
 • UC: Ja, men de vil bare ta en UC som deles av alle banker og kredittinstitusjoner.
 • Lån med BankID: Ja, både programmet og også signering av låneavtalen med de fleste banker Favoritlån samarbeide.
 • Åpningstider: Mandag til torsdag 08: 30-18: 00, fredag ​​08: 30-16: 00, lørdag stengt, søndag 10: 00-14: 00th
 • Eier: Axo Finans AB, som også eier Axo Finans og samarbeide med XFinans og Aktive lån .

Kravene

 • Inntekt Krav: 10 000 kr / mnd.
 • Aldersgrense: 20 år.
 • Merk OK: Ja.
 • Andre: Fast ansettelse, midlertidig, private bedrifter eller pensjon.

FavorittLåns partnere

Favoritlån samarbeider med 15 banker og kredittinstitusjoner, og det er akkurat de samme bankene som Axo Finans samarbeider. Det er ikke overraskende fordi Favoritlån i praksis er et merke som markedsfører Axo Finansielle tjenester. Dette betyr at din søknad er behandlet av Axo Finans og derfor er det ikke spiller noen rolle om du gjør din søknad på Favoritlån eller direkte fra Axo Finans.

Hvordan Favoritlån mot andre mikrolån megler?

I dag, 15 partnere, ikke mye å skryte av så mange mikrolån meglere samarbeide med 20-30 kredittinstitusjoner. Videre Favoritlån ikke samarbeid med noen av de store norske bankene som Lendo og Freedom Finance har. Ulempen med dette er at bankene har en tendens til å ha lavere rente enn de fleste banker og kredittinstitusjoner.

Vel, ifølge Favoritlån de har en off-rate på 2,95%, som er lavere enn de fleste andre lån meglere tegn, men hvis sant, er det sannsynligvis bare en, eller kanskje to, banker som tilbyr det. Det er en ulempe at ikke flere banker (som har så lave renter) var med og konkurrerte med hver av dere som kunde, ville det være en sjanse for å få en lav rente ville bli høyere.

Når du ser på listen over favoritt Lans partner vil finne både nisjebanker som vanligvis tilbyr lave renter, for eksempel margin Bank og Ikano Bank, og også kredittinstitusjoner som er ment for personer som har problemer med å få lån, for eksempel ny start Financial og Avida Finans og Euroloan tilbyr instant lån. Så det er et lån for de fleste av Favoritlån, enten du leter etter en lav rente eller en middelmådig økonomi.

Hvis du har dårlig kreditt, men slå deg til et annet lån megler , eller direkte til en kreditt selskap som aksepterer klager, fordi Favoritlån ikke. Det er litt rart, fordi de jobber med flere långivere som ikke ser de bemerkninger som et hinder, for eksempel Euroloan, Avida Finans og ny start finans.

Oppsummering

Nå oppsummerer vi våre inntrykk av Top Finance og vise deg de fordeler og ulemper du vil få hvis du bruker deres tjeneste.

 • Denne positive. Markedets laveste of-interesse og respons på søknaden. Lav inntekt kravet (kun 10 000 / måned). Gode sjanser til å få et lån selv om din økonomi er ikke så bra. Godt alternativ til lønning lån og lønning hvis du har tid til å vente på pengene i noen dager.
 • Den negative. Ikke samarbeider med så mange långivere som mange lån meglere gjør. Godtar ikke kreditt historie, noe som er rart, fordi flere av sine partnere gjør. Ganske høy lavalder (20 år).

I FavoritLån kan du søke om lån til ulike formål opp til 600 000 som vil bli refundert ved maksimalt 5475 dager. Du trenger ikke noen sikkerhet eller forsøk på å låne. Når du har brukt, får du lånetilbud på opp til 15 ulike långivere. Renten er individuelt satt for kreditt-rapporten. Du må oppfylle visse krav som alder og inntekt om å innvilge et lån. Hvis du har en medsøker øker mulighetene for å gi den forespurte lånet.

 

Med forbehold om feil fakta eller informasjon