En kredittgrense – selv med betalingsmislighold

Krediten lar deg bestemme når du trenger å låne penger. Du søker om en kredittgrense på mellom 10 000 og 150 000, og kan deretter bestemme når du ønsker å gjøre uttak til din bankkonto. Cash er fort gjort via Mine Sider, enten online eller på mobiltelefoner. Du trenger ikke å belaste hele beløpet på en gang, men bestemmer hvor mye du ønsker å lade. Du betaler bare renter på det beløpet du utøvd. Pengene er på bankkontoen din neste virkedag.

Krediten

Med Krediten kan du låne penger for hva du vil. Samle lån og kreditt, kjøpe en bil eller hjemme forbedringer – du bestemmer. Du trenger ikke sikkerhet og kan når som helst innfri lånet, gratis.

Garantert lån med betalingsanmerkning

Vi bruker individuelle hastighetsinnstilling, og Ferratum tilbyr garantert lån med betalingsanmerkning og en rente som er satt i henhold til din økonomiske situasjon. Hvis du ikke har en betalingsmislighold rente er 6,95% – 21,95%. Hvis du ønsker å  låne til tross for betalingsmislighold er renten 12% – 19%. Du vil bli varslet om din individuelle interesse når kreditten er gitt. Siden underretning er gitt ved direkte belastning vil du ikke få fakturaer sendt hjem i posten.

Privatlån og lån uten sikkerhet med betalingsanmerkninger

I Krediten , tror vi at din nåværende lønn er viktigere enn økonomisk historie. Hvis du har noen kreditt historie, men en god evne til å betale, kan du få et lån, selv om du har problemer med å få privatlån og lån uten sikkerhet med betalingsanmerkninger fra andre banker. Når du søker om kreditt, vi alltid ta en kreditt på UC, og på det grunnlaget, vi vurdere din evne til å låne penger fra oss. Les mer om sikkerhet her.

Hvis du ikke har noen klager og vil samle lån og kreditter tilbyr vi Krediten Lånet, et personlig lån uten sikkerhet.

For å søke om Krediten

  1. Fyll inn beløpet, tilbakebetaling vilkår og personlige opplysninger i søknadsskjemaet
  2. I kontortiden vil bli besvart innen en time, ellers neste bankdag
  3. Hvis godkjent, sendte en kontrakt til deg at du signerer med BankID eller Mobil BankID
  4. Etter at kreditt tilgjengelig innen 2-4 virkedager

3 måneders gratis kreditt beskyttelse

Forsikringen vil hjelpe deg hvis noe uventet skjer og dekke annonserte månedlige beløpet av kreditt som brukes i inntil 12 måneder hvis du blir ufrivillig arbeidsledig eller langvarig sykefravær. På død betalt hele restgjelden.

Beregningseksempel

Den effektive rente er 16,93% ved en brukt kreditt på $ 100.000, payback 5 år (60 refusjoner), varsling gebyr 10 kr, 250 kr etableringsgebyr, årsavgift 300 og eksempel rente på 15%. Totalt beløp å betale tilbake vil være 140 175 SEK.