Digifinans

Digifinans fjerne banken ut av ligningen, og knytter mennesker som ønsker å låne ut til folk som ønsker å investere. Vår modell er basert på deling økonomi (peer to peer) som Uber og Airbnb, som gjør det billigere og mer effektivt enn å gå gjennom en bank å låne og investere. Videre er bankene fullt digitalt, så du trenger ikke store mengder papir og lang ventetid. Hos oss å identifisere deg selv med BankID.

digifinans hjemside

Låne penger fra privatpersoner

Låne fra andre personer som investerte pengene sine i lån. Å investere i lån kan bli sett på som et alternativ til et pengemarkedsfond eller en sparekonto uten interesse. Bankene kobler banken ut av ligningen, som vil bli billigere og mer effektiv. Du hjelper hverandre, og bli smartere økonomi sammen!
For de som låner eneste forskjellen er at din erfaring er ofte lettere og morsommere enn hvis du låne fra en bank. Ellers det samme – du søke om et lån, bankene bedømme din kredittverdighet og betalingsevne, vil bankene gi deg et lånetilbud eller avvise søknaden din hvis du er godkjent du signerer kontrakten og deretter pengene utbetalt. Den største forskjellen fra en bank lån er at det er for deg som låntaker, og vanligvis billigere. Bra, ikke sant?

Kravene

Bankenes minimumskravene er:

  • Ingen kreditt historie
  • Ingen gjeld til Enforcement Authority
  • Revenue minst 180 000 kr / år
  • Registrert i Norge
  • Minst 18 år gammel

Sikkerhet når du låner

Sikkerhet er svært viktig på Digifinans – og for våre kunder. Bankene bruker verdensledende sikkerhet og kryptering, og alltid klarer personlige data med stor forsiktighet.

Personlige lån med lav rente

Bankene kan tilby lave renter og har lave kostnader fordi bankene ta bort banken ut av ligningen, og knytter mennesker som ønsker å låne ut til folk som ønsker å investere. Vår modell er basert på deling økonomi (peer to peer) som Uber og Airbnb, som gjør det billigere og mer effektivt enn å gå gjennom en bank å låne og investere.

Personlige lån med applikasjon

Søk elektronisk på bare 2 minutter og få umiddelbare svar! Du identifiserer deg og med BankID. Hvis du vil ha hjelp, er bankene her begge kveldene og i helgene via telefon, chat og e-post. Så ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller bekymringer om våre personlige lån.

Hva er personlige smslån?

En personlig lån er et lån uten sikkerhet krav og forskuddsbetaling. Dermed kan du låne penger uten å ha en slik et hjem som sikkerhet. Utlån er ofte brukt til å finansiere ulike former for forbruk. Du kan være i behov av en ny båt, ønsker å renovere badet eller låne for å studere i utlandet. Forbrukeren kan også brukes til å nedbetale dyrere lån og kreditter, og erstatte dem med en billigere lån med lavere rente. På denne måten kan du spare flere tusen hver måned. Kundene som gjorde dette har i gjennomsnitt spart 1950 / måned, sammenlignet med sine tidligere lån. Du kan lese mer om fordelene ved å samle sms-lån.

Hva er forskjellen mellom personlige lån og usikret lån?

Personlige lån og usikrede lån er forskjellige navn på samme type lån, et usikret lån. En personlig lån kan brukes til å finansiere nettopp det du trenger, enten det handler om renovere huset, samle dyrere lån eller låne penger for å studere. Bankene tilbyr personlige lån opp til 500 000 uten behov for sikkerhet og pengene er betalt direkte av en godkjent søknad.

Hvordan søker jeg om et personlig lån du?

Du søker bare digitalt på vår nettside med BankID. Deretter fyller du på en rekke detaljer om din livssituasjon. Det tar bare to minutter å søke om et lån, og er helt gratis. Søk nå, og du får svar med en gang!

Hvor mye kan jeg låne?

Bankene tilbyr lån fra 20 000 til 500 000. Det nøyaktige beløpet du kan låne er vanskelig å si uten å gjøre en vurdering av din økonomiske situasjon. For at du skal låne krever først at du oppfyller våre grunnleggende kriterier, som er ingen kreditt historie, ingen gjeld til lensmannen, inntekt på minst 180 000 / år, registrert i Norge, minst 18 år gammel.
Hvis du oppfyller våre grunnleggende kriterier, fyller du ut noen personlige detaljer og detaljer om din økonomiske situasjon. Deretter vurderer bankene kredittvurdering, som bestemmer hvor bankene kan tilby deg og beregne hvor mye du kan låne for din individuelle økonomiske beregningen bør gå sammen. Så du får vanligvis låne penger hvis du har en god kreditt, ingen kreditt historie, en lyd privatekonimi, en god inntekt i forhold til utgifter og ikke altfor tungt i gjeld allerede.

Samle smålån og kreditter

Hvis du har lån og kreditter på flere forskjellige steder? Det kan være vanskelig å holde styr på, og være både dyrt og komplisert. Ofte betyr det også at du betaler mye mer enn du burde på grunn av for høye renter og unødvendige gebyrer. Ved å samle alle dine smålån med og uten kredittsjekk du har, kan du redusere dine månedlige utbetalinger, få mer penger og bedre kontroll over din økonomi. Sannsynligvis kan du spare flere hundre stykker bare på administrasjonsgebyr – hver måned! Hos oss kan du samle dine lån og kreditter opp til 500 000 uten administrasjonsgebyr eller betalings kostnader hvis du betaler med e-faktura.

Hvem kan samle sine mikro lån?

Det er mange situasjoner hvor det er hensiktsmessig å konsolidere sine lån, her er noen:
Hvis du har en masse dyre lån og kreditter med flere ulike aktører
Hvis du synes det er vanskelig å få oversikt over dine lån, boliglån og kredittkort
hvis du har hevet kredittvurdering da du tok mikrolånet, kan bankene trolig tilby deg en bedre rente
hvis du har mottatt en høyere lønn siden du tok lånet, kan bankene tilby deg en lavere rente enn det du har, hvis du ønsker å betale færre regninger hver måned

Hvordan jeg samler ikke mitt lån?

Det er lett å samle sine lån – og redusere sine månedlige utbetalinger. Søk om gratis med BankID og få din individuelle rente kunngjøring på 2 minutter. I søknaden skriver du inn den totale mengden av lån og kreditt. Hvis lånet er godkjent, er det normalt betales direkte. Du kan deretter bruke pengene til å betale ned dyre kredittkort og lån, og fortsetter å betale bare for oss, og spare penger hver måned.

Med forbehold om feil fakta eller informasjon