Hva er Axo Finans?

Axo Finans er et nordisk lån meglere som er spesialister i å finne forbrukslån til forbrukere med flere ledende norske banker og kredittinstitusjoner. Lån megler tjenester fokusere på å finne lånet som passer den kundes behov best, og til lavest mulig rente. Axo Finans er autorisert av Mattilsynet, som betyr at du trygt kan låne penger fra megleren.

Axo Finans samarbeider med åtte banker og kredittinstitusjoner, slik at økt konkurranse om å få deg som kunde når du søker om lån gjennom mellomledd. De sørger for at søknaden er behandlet av flere långivere samtidig og bare en kreditt er per søknad. Långiverne Axo Finans samarbeider med dagens Spring Finance, Bank norsk, margin bank, Santander Consumer Bank, Blå Step, Collector Bank SevenDay og Nordax Bank.

Axo Finans har hovedkontor i Göteborg og er et varemerke for Axo Finans AB, et datterselskap av det norske selskapet Axo Finans AB. Axo Finans er en av de største sms lån meglere i Norge, og er nå i sterk vekst i det norske markedet.

axofinans

Hvilke tjenester Axo Finans – forbrukslån og mikrolån?

Axo Finansielle tjenester er å bruke og helt gratis. Lån mellomledd som tilbyr usikrede lån, noe som betyr at banker og utlån organer ikke spørre hva du skal bruke pengene til. Et usikret lån kan være for eksempel et personlig lån eller fornyelse mikro lån. Lånebeløpet kan variere 5000-500000 dollar og gjenværende løpetid er 12-180 måneder.

Axo Finans kan også hjelpe deg med å løse de gamle dyre lån for eksempel kredittkort. Dette betyr at du samler dine små dyre lån i ett med en lavere rente og deretter betale den rette. Å betale ned lånet på denne måten kan du spare flere tusen. Axo Finans hjelper deg deretter å erstatte dagens høye rentene lave renter.

Lån mellommann tilbyr også tjenesten for å samle lån, lån og forskudd til en gunstigere lån, slik at total kostnad på lån reduseres hver måned. Tjenesten samling av lån basert på å finne det billigste lån til forbruk og forbedre din økonomi. Å samle lån har flere fordeler for deg som låntaker. Du er i stand til å spare penger ved å få en lavere rente og gjennom et lån vil være lettere for deg å være i kontroll over din økonomi. I stedet for å måtte holde styr på varslinger fra flere forskjellige selskaper, slik at du kan samle dine lån i ett forbrukslån med mer gunstige vilkår.

Hvordan låne jeg?

Fyll ut en lånesøknad via Axo Finans hjemmeside som de kontakte flere långivere for deg på en gang. Långiverne av blikk din søknad og gi deg et lånetilbud. Hvis du ønsker å øke din evne til å låne penger, er det en god idé å søke gjennom Axo Finans så du får svar i løpet av få timer.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det søknadsskjema og send Axo Finans lånetilbud. Lånesøknad er ikke bindende og innvilget lån er åpen i 30 dager, noe som betyr at du har en lang tid til å ta en beslutning. Hvis du fyller ut en søknad før 16:00 vil du vanligvis svarer på samme dag (hverdager). På en hverdag besvare søknaden din innen ca fire timer.

Når Axo Finans har fått melding fra alle långivere vil kalle en offiser opp å presentere ditt beste lånetilbud. Dette lånet tilbudet er gyldig i 30 dager for å godkjenne lånet, må du enten registrere banken ID på nettet eller registrer gjeldsbrev som kommer i posten, dette avhenger av banken å gi deg et lån.

Hvilke krav er det å låne?

Kravene for å få lån gjennom Axo Finans er minst 18 år, 120 000 i årsinntekt, ingen kreditt historie og du har en fast jobb. Hvis du har en god økonomi, kan du låne, selv om du har din egen bedrift, har en midlertidig jobb eller er pensjonert.

Hva bestemmer om du vil bli innvilget et lån eller lånebetingelser får du ved Axo Finans er din prisgunstig og økonomisk historie. Hvis du for øyeblikket har dårlig kreditt eller gjeld balanse med tvangsfullbyrdelsesTilsynet kan Axo Finans ikke hjelpe deg å finne et lån.

axo

Hva andre sier om Axo Finans?

Axo Finans nettstedet er tydelig strukturert, og gjennomsiktig med all viktig informasjon der. Den positive Axo Finans er at de tilbyr lave renter, krever lav inntekt til å være formidlere av personlige lån, og de har veldig gode karakterer av kunder i garanti. Axo Finans tilbyr deg muligheten til å ta mindre lån. Når du tar et lån, får du også tilbake 30 prosent av samlede utgifter i retur. Når du tar lån gjennom Axo Finans kan føle seg trygge fordi de arbeider med store og sikre finansielle institusjoner. De aksepterer en stor andel av søknadene og lånet tilbudet er gyldig i 30 dager fra rundt 10 långivere.

Tjenesten brist er at de jobber med et mindre antall finansinstitusjoner enn noen andre lån meglere i markedet, og du kan ikke studielån. Axo Finans Målet er ikke å jobbe med det største antall banker i markedet, men med de beste långivere i markedet. På Trustpilot har Axo Finans svært høy rating, 9,2 av 10 av totalt 210 vurderinger. Motivasjonene bak ratingen er først og fremst basert på kundens få svar veldig fort, det er en tjeneste å bruke, problemfri gratis tjeneste, hjelpsomme kundeservice og vennlig behandling.

I Norge Credit er Axo Finans mest populære lån megler og statistikk på antall kunder som velger å søke gjennom dem har økt svært. Ifølge Norge kreditt du har stor sjanse til å få lån søknaden godkjent av Axo Finans, faktisk oftere enn de fleste andre norske lån meglere. Axo Finans har fått toppkarakterer der brukernes motivasjon fokuserer på behandling, profesjonell service og evne til å ta opp lån til lavere totale månedlige kostnader. Axo Finans høy prioritet å ha god kontakt med sine brukere og derfor de er lett tilgjengelig via web, telefon gjennom kundeservice eller på sosiale medier. Du kan alltid kontakte greit dersom du ønsker å diskutere eventuelle spørsmål eller forespørsler.

Gjeldssanering og refinansiering av smålån

Det er hjelp å hente det ble for mange lån og kreditt. Gjennom en refinansiering av smålån, kan du samle flere små lån i ett stort lån som ofte gi deg en lavere rentekostnader. Vi har sammenlignet flere långivere tilbyr lån samling og det maksimale beløpet er rundt 350 000-500 000.

Hvis imidlertid du allerede har en utestående gjeld tvangsfullbyrdelses Authority, er det vanligvis ikke mulig å ytterligere befeste dine lån. Som et annet alternativ er gjeldsordning. Dette betyr at du får en nedbetalingsplan av fogden hvor det stilles strenge krav til hvordan du skal bruke din inntekt. Etter dette nedbetalingsplan er ferdig, du er helt gjeldfri.

Er du i behov av en gjeldsordning, bør du kontakte den norske tilsynet. Men husk at dette bare er en siste utvei hvis du virkelig ikke klarer å tilbakebetale eksisterende gjeld. Hvis du bare trenger å senke rentene på lån du har i øyeblikket, kan du i stedet bruke en samling av lån.

Med forbehold om feil fakta eller informasjon